|
||
| Hangi frekansta ne dinliyoruz? ( ismini, saatini de belirtelim.) *Hafta içi her gün sabah saat 8:00 ile 10:00 arasında 94.9 Açık Radyo'da Açık gazate adlı program var. (okul başlamadan her gün dinlerdim.) tvde izlediğiniz haberlerin ardındakileri, size söylenmeyenleri, gösterilmeyenleri iki saat boyunca Avi Haligua ve Ömer Madra'nın sesinden dinleyebilirsiniz. çok şey öğreneceğinizden emin olabilirsiniz. ayrıca programın tekrarı 01:00 ile 03:30 da!*Yine açıkradyo'da salı günleri saat 21:00 ile 22:00 arasındaki gitaresk programında da rock dinleyebilirsiniz.
|
||
|
||
104.0 frekansında radyo d de cumartesi geceleri 11 de maximum rock adlı güven erkin erkalı n programı var mutlaka dinlerim kaçırmadan
|
||
|
||
| 7 de alem fm de nihat var akşam 6 gibi sivri ile birlikte program yapıyorlar....gecede alemde gene matrax var.... | ||
|
||
| sabah sabah dinlenecek tek kişi serkan balbal radyo time 7 ile 9 arası | ||
|
||
| alem fm matrax tabiki | ||
|
||
| power fm de hafta içi her gün bay j var 18.00 ile 20.00 arasında galiba bu güzel bir program | ||
|
||
| MATRAXXXXXX | ||
|
||
MATRAXXXXXX önceden bende çok dinlerdim ama artık dinleyemiyorum baya komik oluyodu
|
||
|
||
| her gece matrax..alem fm de. hafta sonları da 104.0 radyo D de maximum rock.. |
||
|
||
97.6'da saat 23:00-01:00 arası muzo ile yastık sohbetleri bir ara baya dinler olmuştumda artık pek sık dinlemiyorum genede severim muzoyu ya, lafı gediğine koyar, hoştur dinlenesidir
|
||
|
||
evet 22:00 ve 01:00 arasında radyo tatlıses te 'muzoyla yastık sohbetleri' var..saati biraz geç ama dinlenesi bi programdır doğrusu
|
||
|
||
| Her cumartesi Radyo D'de saat 23.00-01.00 arası Rock tarihçisi Güven Erkin Erkal'ın sunduğu Maxımum rock adlı programı mutlaka dinlerim!Bazen konuk da alıyor programa. Süper bir programdır!!! 'Sert kalın, taviz vermeyin!'
|
||
|
||
| tabiki radyo tatlıses muzoyla yastık sohbeti radyo D de yayın yaptığından beri dinliyorum tek geçerim bu alemde muzoyu | ||
|
||
| matrax ve maxımum rock..kacırmamaya calışırm.. | ||
|
||
| Radyo eksen - ayça şen. hafta içi hergün oluyor sanırım akşamüzeri ben yetişemiyorum çoğu kez okul yüzünden:( dinlemenizi tavsiye ederim. 96.2 |
||