|
||
| power fm - by j power fm - geveze |
||
|
||
104 te cumartesi saat 23:00 >>>maksimum rock! dinleyin mutlaka, güven erkin erkalda zevk var iyi isimler çalıyor mvö de çalıyor tabiki.bu arada bunu daha önce söylemiş olan biri varasa özür dilerim üsengeçlikten forumu okumadım..
|
||
|
||
| MELODİDE ATA SÜPER YAAAAAA MANYAK PROGRAM YAPIO TAVSİYE EDERİM GÜLMEYE İHTİYACINIZ VARSA ATA |
||
|
||
| arkadaşlar ntv izliycisi varsa ntv radyo ,tv den yayın yapıyor bir tek bbc türkiye servisinin haberleri yüzünden gece okanın programı geç yayınlanıyor...yorum farkı,biri bana anlatsın gib bir çok ntv programını dinleyebilirsiniz | ||
|
||
| Matrax süperr!Zeki abi reklam seVmez ama gerçekten müthiş..yıllardır dinlerim hiç bıkmadım ! | ||
|
||
| radyo tatlıseede çokomel yani emel var tavsiye edrim insanı alıp götürüyo | ||
|
||
| alem fm zeki kayahan coşkun matrax..18ime girer girmez ilk işim matraxı aramak olcak... | ||
|
||
alem fm zeki kayahan coşkun matrax..18ime girer girmez ilk işim matraxı aramak olcak... bende arayıp gecenin kahramanı olcam tabi yayından atmazsa Zeki abicim
|
||
|
||
| 94.5 k rock çok süper bunu dinlerim yalnız | ||
|
||
| Show radyo Müge'nin oltası programı uzun süredir takip ederim ve hiç o kadar keyif olmamıştım bir programdan. Program Suresi : 17:00-20:00 |
||
|
||
radyo d maximum rock cumartesi geceleri
|
||
|
||
alem fm matrax tabiki evet kesinlikle
|
||
|
||
| matraxxx ben de 18 me girince arama istediğindeyim ama ben saçmalarım zeki abi de defoll diye bağırarak beni yayından kovar | ||
|
||
| tek kelimeyle alem fm zeki kayahan ile matrax birkeresinde aradım düştü kekeledim siz uykunuzdan rahatsız etmiyelim uyumanıza devam edin dediler ve kapattılar:D |
||
|
||
| geceleri matrax üstüne tanımam zeki abi bekle beni arıcam seni... | ||