|
||
önceden okula arabayla gittigim için dinlerdim. powerda bay j vardı. çok severdim ya. okul bitti, dolmusa talibim. ve arabesk den baska bişe dinleyemiyorum
|
||
|
||
big fm - bj barry show
|
||
|
||
Tavsiye edebileceğim bir tek radyo var o da Best fm ...Her sabah okula giderken Cem Arslan,Murat Kazanasmaz,...Öğlen vakitleri CEYHUN YILMAZ buyrun benim olayı...SerdaR Yayında..Saat 22:00 da 98.4 da best fm de serdar yayında...SErdarı dinleyin...Reklam gibi kokuyor....
|
||
|
||
| K.rock 94.5 te Zamane Gençleri Perşeme 20:00-22:00 Bence k-rock sabahtan akşama kadar dinlenmeli..
|
||
|
||
| genelde dinlediğim program power fm by j oluyor.ama cumartesi ve pazar akşamları saat 22.00 ve 00.00 arası radyo 7 de ahmet enes ile sıradan diye bi program var .oda sakin ve huzurlu olmak isteyenler için tavsiyem .gerçi yeni dinlemeye başladım ama sevdim. | ||
|
||
her gece olduğu gibi alem fm matraxx.süpper bi program
|
||
|
||
97.6'da saat 23:00-01:00 arası muzo ile yastık sohbetleri ben muzoyu radyo d de dinlerdim..allahım o zaman sırf onu dinlemek için uykusuz kalırdım..ondan sonra ayrılmış oradan tatlısese geçmiş... bir ara baya dinler olmuştumda artık pek sık dinlemiyorum genede severim muzoyu ya, lafı gediğine koyar, hoştur dinlenesidir ![]() ben adamı seviyorum ya manyak konuşuyor..birde arayanlar falan tam keşler ya ..
|
||
|
||
94.5 i açıyorum hep.hiç müziğe rastlamadım. onun dışında pek radyo dinlemem.
|
||
|
||
| 97.6'da 01:00-04:00 LATİF'LE ŞİİR SUARE şiir severler için çok güzel bir program dinlemenizi tavsiye ederim
|
||
|
||
| Muzoyla yastık sohbetleri mükemmel ama adam bir gün çatlayacak bu sezen nerede diye :D | ||
|
||
Yavuzun minibüsü.. . Hangi kanal bilmiyorum tam olarak ama servisle gelirken, akşamları denk geliyoruz dinliyoruz serviscene, kırıp geçiriyor hepimizi.Tavsiye ederim sizde dinleyin , çok komik
|
||
|
||
alem fm matrax-sabah erken kula gittiğimden cuma günleri hariç dinleyemiyorum :-\ama gecen sene hiç kaçırmazdım.çok matrax bi progrtam ya .işte zeki kayhan çoşkun un farkı
|
||
|
||
Tavsiye edebileceğim bir tek radyo var o da Best fm ...Her sabah okula giderken Cem Arslan,Murat Kazanasmaz,...Öğlen vakitleri CEYHUN YILMAZ buyrun benim olayı...SerdaR Yayında..Saat 22:00 da 98.4 da best fm de serdar yayında...SErdarı dinleyin...Reklam gibi kokuyor.... ![]() evt ya onların programı bayağı gırgır oluyor yavv
|
||
|
||
Power Fm tabiikide GEVEZE
|
||
|
||
| matrax ve uyurgezer gece uyuyanayanlar için.... | ||