|
||
her şeyin bir sonu olmalı
|
||
|
||
| kesinlikle inanıyorum..dini inancıma sıkı sıkı sarılan bir insan değilim ama ölümden sonra sonsuzluk olduğunu biliyorum ve bu nedenle de ölümden korkmuyorum.. | ||
|
||
| evet kesinlikle vardir, ya da hayir yoktur diye bir sey diyemem ama ben sonsuzlugun olduguna inanmiyorum. belkide inanmak istemiyorum..biraz düsünmem lazim. | ||
|
||
| Sonsuzluk ulaşabildiğim son noktadır. Ya da bir türlü ulaşmaya çalışıp, her defasında yeni şeylerle karşılaşarak başa döndüğüm, bu yüzden de aklımın almadığı, kalbimin hissetmediği, içimdeki sesin buna bir türlü bir cevap bulamadığı, düşününce ve daha derinlere inince sonunu bir türlü getiremedğim özgürlüktür. He bu arada sonsuzluğa inanırım, mesela sayılar ucu sonu belli mi değil ne kadar sayabilirsen. Bu da öyle işte. Bence sonsuzluk vardır ben tamamen inanıyorum. |
||
|
||
| Eğer bu dünyadan sonra obür taraf diye tabir ettiğimiz yere inanıyorsak sonsuzluk vardır.Ürkütücü gelebilir belki ama ben inanıyorum. | ||
|
||
sonsuzluk biraz göreceli gibi sanki, hayalleri olmayan biri için sıkıcı veya ürkütücü; ya da planları/umutları olanlar için tam aksi.. ama sonuç olarak kabul edilebilir gibi, ispatları yer yer dinde, düşüncede, hatta -sevmesem de kabullenmeliyim ki- matematikte..
|
||
|
||
| dünyanın enidne sonunda gücünün tünekeneceği ve kıyamet denilen şeyin gerçekleşeceği kesin öbür taraf diye tabir edilen yere gidiliyorsa ordada ölüm yoksa sonsuzluk vardır eğer varsa sonsuzluk diye bir kavram yoktur... | ||
|
||
| sonsuzluğu düşenemiyorum çook ilginç ve korkutucu ama inanıyorum | ||
|
||
ben sonsuzluga inanmıyorum çünkü mutlaka herşeyin bi sonu var katılıyorum...
|
||
|
||
| ben bu konuyu okudum diye kendimi uçmuş gibi hissettim..........sanki uzay boşluğuna beni bırakmışlar ve gidiyorum.........yıldızlar oturmuş sohbet ediyorlar........nasıl biz onları izliyorsak onlarda bizi izliyor..........onlar için hepimiz birer yıldızız | ||
|
||
ben ateist değilim sonsuzluk bence de biz öldükten sonra bi daha dirilince yaşayacağımız şeydir
|
||
|
||
bir yanım var diyo sonsuzluk bir yanım ise aklım almıyo diyo bende anlamadım
|
||
|
||
Acaba yaratılan bir şey sonsuz olabilir mi? Olur derseniz iki tanrınız olur. Eğer olmaz derseniz size sayıları gösteririm. Sayıların sonu yoktur. her sonsuz olan şey Tanrı olmaz...sonsuzluk bence zaman ve yer kavramının olmamasıdır |
||
|
||
Acaba yaratılan bir şey sonsuz olabilir mi? Olur derseniz iki tanrınız olur. Eğer olmaz derseniz size sayıları gösteririm. Sayıların sonu yoktur. her sonsuz olan şey Tanrı olmaz...sonsuzluk bence zaman ve yer kavramının olmamasıdır |
||
|
||
| eğer sonsuzluk olsaydı o zaman bir geçmişimiz olamazdı ama su heralde sonsuzlukta hapsolmuş bir varlık | ||