|
||
http://img224.imageshack.us/img224/2476/showletter7ts.jpg RESME HEMEN BİLGİSAYARIN ÖNÜNDEN BAKARSANIZ KIZGIN YÜZÜN SOLDA MUTLU OLANIN SAĞDA OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ FAKAT 2 VEYA 3 METRE GERİDEN BAKINCA TAM TERSİ OLUYOR BU RESİM KANADA DA FELSEFE DERSLERİNDE AKADEMİK OLARAK SUNULUYOR
|
||
|
||
| Evet bir değişim söz konusu yanıldı gözlerim. Gözlerimin gördüğünden başkasına inanma diyenlere yollayalım bu resmi. |
||
|
||
ya da bir şeyin sadece 1 değil pek çok farklı yönü vardır manasında da anlaşılabilir
|
||
|
||
| gerçekten çok garip ya degişiyor şöle bir örnekte verebilirim bu konuya mesele bazı resimler var ilk bakışta karışık yada düzenli renkler görülüyor biraz bekledikten sonra resme bakarak resim 3 boyutlu oluyor içinde mesela tavşan gibi şeyler oluşuyor | ||
|
||
| ewt çok garip yaa tşkler |
||
|
||
| evet afalladım bir an için... teşekkürler... bir kez daha kanıtlandı her gördüğümüzün gerçek olmadığı... |
||
|
||
nasl bişeydir bu böyle ya çok garip
|
||
|
||
| benim dedem cinliymiş.... görüyomuş ama sadece kendisi görüyomuş.... teyzemlerde cadıymış benim... |
||
|
||
odamda o kadar gidebileceğim bir mesafe yok duvara yapıştım biraz değişti gölgelerin harikası diyelim.
|
||
|
||
Çok farklı bir resim yaw.Bunun felsefe derslerinde gösterilmesi bence çok iyi.Düşünceleri geliştirir.
|
||
|
||
ilginç nasıl oluyo anlamadım ama
|
||
|
||
| gerçekten çok ilginç bişey...Çok güzel teşekkrlr.... | ||
|
||
| evet gerçektende ilginç peylaşım için teşekkürler |
||
|
||
| Yakından farklı ; uzaktan farklı görünen herşey aldatmacadır.Değişken olan şeylerde kesin karar vermemek ve uzak durmak gerekir. | ||
|
||
| gözlerim şaşı oldu sandım valla çok güzelll çok sağollll | ||