|
||
| Şehir Rehberi albümü güzeldi bence... ben tatlı, sempatik buluyorum. |
||
|
||
abi kızı kimse sewmio mu ya bnce çk başarılı ama şımarık olduğu doğru ama dinlerim yane....
|
||
|
||
| ben seviyorum canım... sesi güzel kendi güzel gayet güzel bi şekilde yapıyo işini.. ayrıca bi konuya dikkatinizi çekerim Pamela Anderson aslen yabancı uyruklu bile olsa dilimizi çok güzel kullanıyor. Çok kültürlü ve konuşmasını bilen biri. Bakmayın siz onun kliplerdeki çatlak haline
|
||
|
||
ben seviyorum canım... pardon...pamela anderson mu?
sesi güzel kendi güzel gayet güzel bi şekilde yapıyo işini.. ayrıca bi konuya dikkatinizi çekerim Pamela Anderson aslen yabancı uyruklu bile olsa dilimizi çok güzel kullanıyor. Çok kültürlü ve konuşmasını bilen biri. Bakmayın siz onun kliplerdeki çatlak haline ![]() |
||
|
||
| evet... hatta powertürk'te şarkısı var şimdi.. | ||
|
||
| tekrar pardon şarkının adı ne? | ||
|
||
| zuhauha pamela anderson | ||
|
||
| şarkı bitti... adı "bir şeyler yapmak lazım"dı sanırım, uzun... | ||
|
||
| 1-arkadaşım ne yaptın sen? allah'ın ecnebisine şarkı söylettin ayrıca "türkçe!" 2-o senin dediğin şahısın bizim pamela ile uzaktan yakından alakası yok 3-çünkü o şahıs playgirl :p :p :p |
||
|
||
| arada bi dinliyorum ama sevmiyorum...olsa da olur olmasa da olur benim için.. | ||
|
||
| aaa pamela anderson pasajla anlaşma imzaladı bilmio musunuz? |
||
|
||
hiç gülüceim yoktu
|
||
|
||
| o kendi yolunu çizmiş zaten çok sempatik bence şarkılarını da beğeniyorum çok ta güzel kilipler çekiyo | ||
|
||
en son albümü harikaaa ![]() benim en sevdiklerim gerçek hayat, 11:11 ve ah ben! gerçekten harika şarkılarr |
||
|
||
Sadece "istanbul" şarkısını seviyorum o kadar
|
||