|
||
| pamela'yı teoman'ın vokaliyken de biliyordum ve o zamandan bu zamana hep doğru işler yaptı.. ilk olarak tepman'dan ayrılmak ikincisi ilk album... üçüncüsü şehir rehberi artı içindeki muhteşem coverlar... dördüncüsü cehennet bence hepside süper... bunun yanı sıra tiyatroyla olan ilişkisini bitirmemesi ..... çok tatlı ve güzel işlere imza atıp bunları bizimle paylaşan zat-ı muhterem... teşekkürler pamela:))))) |
||
|
||
seviyorum PAMELA'yı yaa.her şeyim o benim ama beğenmeyenlerede saygı duyarım tabi!! bence çok tatlı birisi.. tiyatro performansı da süper ve şimdi yeni mağzasıyla karşımızda reklam gibi olmasın
|
||
|
||
| pamelayı hiç sevmem..ama bazı şarkıları hoşuma gidiyor..rast gelirse dinlerim yoksa dinlemem... | ||
|
||
| bence en son albümü harika... | ||
|
||
eskiden amma dinlerdim ama şimdi adını bile unuttum neredeyse
|
||
|
||
| cehennet albümünde yer alan "aşk yoruyor" adlı şarkıya klip çekti.. | ||
|
||
| gripinle yaptığı şarkı çok güzel..yaptığı doğru işler listesine bir artı daha;) | ||
|
||
| bende çok severim..tapıyorum ona! | ||
|
||
gripinle yaptığı şarkı çok güzel..yaptığı doğru işler listesine bir artı daha;) katılıyorum..gripinle harika bir iş başarmışlar... |
||
|
||
pamela yı çok severim.konserlerinde de kulistede yerinde duramayan bir kişilik .hayranlarınada her zaman iyi davranır ve kırmamaya özen gösterir(yani en azından benim çok defa şahit olduğum kadarıyla )çok güzel bir sesi ve yorumu var.canlı olarak izlemekten keyif aldığım kişilerin başında geliyor.
|
||
|
||
| bazı şarkıları güzel iyi kadın bence sesi de güzel | ||
|
||
| ayrılamayız biz itiraz var şarkısı muhteşem ve çokta güzel bi bayan | ||
|
||
| pamela ilerleyen yaşına rağmen çok güzel bir kadın ayrıca seside çok hoşoma gidiyor(özellikle konuşurken) ayrıca pazertesi müzikalde gitmeliyim kaçırmamalıyım hem hayko hemde pamela:) | ||
|
||
| iyi çıktı ilk başta sonra bir ara sustu ama cehennet güzel albüm bence | ||
|
||
sevmiyorum....sevmiyorum....sevmiyorum aynen ,tıpkısının aynısı... ![]() ![]() bende hic sevmiyorum |
||