|
||
| sevemiyorum çok denedim ama sevemiyorum çok yapmacık geliyo | ||
|
||
| cok seviyorum başarılı bi sanatcı özellikle teoman la olan calışmaları cok güzel | ||
|
||
| Pam, şaşırtacak! Alternatif müziğin şahsına münhasır vokali Pamela Spence İngilizce albüm denemelerine başladı. Alternatif müziğin en başarılı ve sıradışı kadın vokallerinden Pamela, uzun bir sessizlik döneminden sonra yeni projeler ile hayranlarının karşısına çıkmaya başlıyor. Yeni albüm öncesi fazla ortalarda görünmeyen sanatçı, kısa bir dönem önce oyunculuğa ara verip tüm enerjisini yeni projeler için harcamaya başladı. İlk olarak Üç Hürel'in tribute albümünde "Sevenler Ağlarmış", sonra Teoman ile "Renkli Rüyalar Oteli" ve Ege Çubukçu ile düetten sonra Pamela herkesi şaşırtarak cover bir şarkı ile reklam dünyasının bir anda yıldızı haline geldi. Ünlü futbolcu Roberto Carlos'un oynadığı XO reklamında Pamela, daha önce Blondie'nin söylediği 'One Way'i seslendirerek ileride çıkarmayı planladığı İngilizce albüm için küçük bir deneme yaptı. |
||
|
||
sevmiyorum
|
||
|
||
| bir kez daha aşık oldum pamela'ya...özellikle royskoopun şarkısını söylemesi çok ama çok hoşuma gitti... royskoop-what else is there |
||
|
||
| Sevenlere saygı duyarım ama ben sevmem. | ||
|
||
| özenti gibi duruyoo | ||
|
||
| Sevmiyorum, gıcık oluyorum, nefret ediyorum rock yaptığını sanıyo ama yanılıyo.O rock yapıyosa o zaman Mor ve Ötesi'de black metal yapıyo.Özenti gibi durmuyo zaten özentinin alası. | ||
|
||
severim(yinede)
|
||
|
||
Ararım, sorarım derken kafalar yana doğru gidiyor ![]() |
||
|
||
| Ege Çubukçu - Bir de Baktım (feat. Pamela) http://www.mtv.com.tr/mplay/detail.aspx?ClipId=4383 Ben çok beğendim şarkıyı da klibi de ya
|
||
|
||
| bende beğendim özellikle pamela çok farklı bir bayan.. | ||
|
||
| Ben Pamela yı canlı olarak ilk kez 5 şubat 2005 te tusunami felaketine yardım konserinde görmüştüm.. ama doğrusunu söylemek gerekirse sesi haricinde performans olarak çok da iyi bir sanatçı değil.. | ||
|
||
| ben beğeniyorum sesi güzel | ||
|
||
ben de beğeniyorum hatta romantik filmindeki veda busesini duyduktan sonra daha da hoşuma gitti bu onun sesi mi dedim istanbul şarkısı da en sevdiklerimden çok iyi söylüyor bu arada bir röpörtajında duymuştum annesi terziymiş onun kıyafetlerini hep annesi tasarlarmış onlar da hoş gibi ![]() Lütfen Türkçe karakterler kullanalım. |
||