|
||
| dizi ile ilgili her şeyi bu başlık altından buyurun arkadaşlar... | ||
|
||
seviyorum bu diziyi.her şeyiyle çok güzel.dile,kıyafete,her şeye çok önem veriliyor.çemberimde gül oya ve ikinci bahar'dan sonra en sevdiğim tv dizisi.
|
||
|
||
| bende çok seviyorum o diziyi izlerken kendimden geçiyorum.En önemlisi bi tarihi canlandırması çok güzel ve Adnan Menderes olayını daha iyi anlamamıza sebep oldu die düşünüyorum... | ||
|
||
| güzel bir dizi gerçekten tarihe ışık tutması da iyi | ||
|
||
| Bizim neslin Dallas ı da bu olucak bence...Harika bi dizi yozlaşmamış.. | ||
|
||
| bence de çok güzel bu dizi sayesinde adnan menderes olayı hakkında daha çok bilgim oldu | ||
|
||
| SU SON GÜNLERDE CIKAN EN GÜZEL DİZİ DİYEBİLİRİM TÜRKİYENİN GECMİŞTE YASADIGI OLAYLARI FLN ANLAYOR!!!ADNANA MENDERESİ FALAN ASMALARI GÖSTERMELERİ COK GÜZELDİ...GÜNÜMÜZDEKİ EN ANLAMLI DİZİ... |
||
|
||
çok güzel bir dizi ama izleyemiyorum..
|
||
|
||
| acaba deniz dizideki sol görüşleri bulunana genci canlandıran genç ismi daha önceden planlanıp mı deniz oldu baştan itibaren acaba Deniz Dezmiş'le alakası direkt olmasada bir alaka kurmamız için mi yapıldı öyle birşey.Yada tesadüfen Deniz'dide solcu olsun nasıl olsa isimide iyi gider diye mi rolünü öyle devam ettirdiler merak ettim.Eğer baştan itibaren planlı olarak yürüyorsa bravo onlara tesadüfen olduysa hadi solcu yapalımda prim yapalım dedilersede yazık onlara suistimal olur bu açıkça seyirci çekmek için yapılmış bir adım değildir diye umuyorum.Dizideki Deniz'in babası edepli uslu biriydi Nejdet ile birlikte ikisini tutuyordum insan olarak diğerleri sürekli ortalık karıştıran birbiriyle alıp veremediği bir dünya şey olan hatta bazen terbiyesiz insanlar.Ayrıca dizinin başlarındaki fransız rolündeki hanımefendi gerçekten hanımefendiydi harika bir duruşu vardı gönderildi üzülüp izlemedim kaç hafta arada bakıyorum artık. | ||
|
||
| ben Deniz'lerin mücadelesini reyting uğruna harcamaya çalıştıklarını düşünüyorum... | ||
|
||
| ben beğenmiyorum hem hatırlamam zaten öle şeyleri | ||
|
||
| çok güzel bir dizi hem eskileri anlatarak o zamandaki olayları unutturmuyor hem bilmeyenlere ögretiyor tabi bu bi dizi oldugu için sırf bu olaylarda olmuyor genel olarak konusuda güzel | ||
|
||
gerçekten çok guzel bir dizi
|
||
|
||
| Deniz Gezmiş okulda başka bir öğrenci çıktı fizik olarak benziyor yapılı biri seçmişler kemik yapısıda benziyorda yüzü pek benzemiyor farketmez eğer önplanda olacak biriyse güzel temsil etmelerini diliyoruz.Reyting uğruna yapıldı gibi ama bekleyip göreceğiz. | ||
|
||
| çok güzel bi dizi..çemberimde gül oya dan sonra yine bi dönem dizisi ekranlarda...sayelerinde tv baımlısı gençlerimiz bşi öğreniolar.. ama o cansel elçin in diişler nedr öyle ya ltfn düzelttr ya..
|
||