|
||
| Ucuzlattığınız tarih, gün gelir sizi vurur. BirGün | ||
|
||
| Geçmiş Gelecektir...benim içimi mafetti bu söz... | ||
|
||
hayır bu bölüm asılmazlar..daha mahir ölmedi 31 martta mahir ölücek şu an mart ayında yani dizi... 7 mayısta asılıyor denizler.... 2 ya da 3 bölüm sonra asılırlar sanırım... 1 gün ilerden gidiyosun sanırım. Kızıldere Katliami 30 Mart![]() İdamlar 6 Mayıs'ta gerçekleşti... |
||
|
||
| Bu son bölüm beni mahvetti ya:(Özellikle Deniz Gezmiş'in ölüme giderken''EYVALLAH''demesiyle gözyaşlarına boğuldum:( | ||
|
||
son bölüm mükemmeldi..tv den kendimi alamadım..
|
||
|
||
| o günü nasıl göstereceklerini merak ediyordum.harika yapmışlar yalmız Deniz Gezmiş in ailesine mektubunda ve son söylediklerinde bazı sözlerini çıkarmışlar... | ||
|
||
| Dünkü bölümün başından sonuna kadar ağladım..Ve Barış Koçak'ı hakikaten tebrik ettim..Çok ağlattı beni çok.. | ||
|
||
| ya bişey farkettim arkada vw passat geçti ya 2 bölüm önce | ||
|
||
| BEN DİZİ BAŞLADIĞINDAN BERİ KAÇIRMADAN İZLİYORUM.BİR TARİH BU KADAR MI GÜZEL ANLATILABİLİR YA.DİZİYİ İZLERKEN O ANI YAŞIYORMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ.OYUNCULARI DA ÇOK YETENEKLİ(ÖZELLİKLE DE DİZİDE DENİZ GEZMİŞİ OYNAYAN BARIŞ KOÇAK VE MAHİR)MUHTEŞEM OYNUYOR | ||
|
||
| hakkaten bende başından beri izliyorum....muhteşem ötesi bir dizi... son bölümü hakkaten ağlattı...durduramadım gözyaşlarımı...bi çemberimde gül oya bu kadar etkiledi beni şimdiye kadar bi de bu...ne diyim konu süper işlenmiş...tebrik ederim emeği geçenleri.... | ||
|
||
| dizinin yaptığı işi takdir ediyorum ve son bölüm benide çok etkiledi fakat Deniz Gezmişin son sözleri makaslandı çok sinirlendim aslında makaslanan bölüm; '' yaşasın Türk ve Kürt halkının kardeşliği yaşasın Marsizm ve Leninizm yüce ideolojisi'' |
||
|
||
| Zaten bu cuma geçen bölümün tekrarı varmış. | ||
|
||
Zaten bu cuma geçen bölümün tekrarı varmış. Oh be annem tekrarini izlemez bende beyaz show'u izlerim artik.. ![]() Zaten dizi 3 aya yakin bi süre sonra bitecekmis.. Cok sükür..
|
||
|
||
| malesef dizi seksen darbesi ile son bulacakmış yani bir on iki bölüm kaldı neredeyse... | ||
|
||
| oh ya tekrarını koyuyorlarmış geçen hafta izleyememiştim doğru dürüst aklım kaldı. | ||