|
||
dizinin yaptığı işi takdir ediyorum ve son bölüm benide çok etkiledi fakat Deniz Gezmişin son sözleri makaslandı çok sinirlendim aslında makaslanan bölüm; '' yaşasın Türk ve Kürt halkının kardeşliği yaşasın Marsizm ve Leninizm yüce ideolojisi'' atv'yi tayyip'in damadı almış sanırım..o nedenle sözler kesilmiş olabilir.. |
||
|
||
| yav ben çok mutluyum gelecek bölümlerde kürşat başar varmış,bir psikoloğu oynayacakmış ayrıca erdal eren'e çok yer ayıracaklarmış. valla çok keyifliyim özellikle kürşat başar için;)
|
||
|
||
yav ben çok mutluyum gelecek bölümlerde kürşat başar varmış,bir psikoloğu oynayacakmış ayrıca erdal eren'e çok yer ayıracaklarmış. valla çok keyifliyim özellikle kürşat başar için;) ![]() acaba erdal eren'i kim oynayacak
|
||
|
||
| 59. BÖLÜM ÖZETİ: İdamların üstünden 5 yıl geçmiştir. Bu geçen 5 yıl ülkede olduğu gibi Hatırla Sevgili ailesinin hayatında da pek çok değişiklik getirmiştir. Rüya ve Ali artık büyümüştür. Işık senelerden beri kaldığı Almanya’dan geri döner. Harun cezaevinden çıkar. Yasemin ve Ahmet bir bebeklerinin olmasını istemektedirler. Necdet siyasete soyunmuştur, yakında yapılacak erken seçimler için CHP’den Milletvekili adayı olmuştur. Diğer yandan DİSK yönetim kuruluna seçilen Salim ve eşi Emine ile 1 Mayıs 1977’de yapılacak olan Taksim mitinginin hazırlıklarında çalışmaktadırlar. |
||
|
||
| erdal eren'i kimin oynayacağı şuanda belli değilmiş | ||
|
||
yav ben çok mutluyum gelecek bölümlerde kürşat başar varmış,bir psikoloğu oynayacakmış ayrıca erdal eren'e çok yer ayıracaklarmış. bende çok sevindim valla çok keyifliyim özellikle kürşat başar için;) ![]()
|
||
|
||
|
||
| Bende Erdal Eren'i kimin oynayacağını çok merak ediyorum | ||
|
||
üff çocuklar ne kadar büyümüş bide defne çok güzel görünüyor
|
||
|
||
| teşekkür ederim hazalcım ben de şimdi fragman ve özeti yazıcaktım ama halletmişsin.saol | ||
|
||
saat 10'u iple çekiyorumm yaa..gerçekten de defne çok güzell olmuş ![]() çocukların büyümüşş hallerini de çok merak ediyorum fragmandan tamm çıkaramadım valla
|
||
|
||
| dün akşam ki bölüm sanki ara bölüm gibi olmuştu her şey çok dağınık..aradan beş yıl geçince olayları toplamak zorunda kaldılar.. defne ve ışık ne güzel olmuşlar öylee artık yavaş yavaş iyice süslenip püslenip o seksen modası geliyor bayılıyorum seksenlere ![]() dün hesaplamalarıma göre rüya şuan 13 yaşında olsa üç yıl sonra seksen de 16 yaşında olur yani olayı erdal ve rüya arkadaş olarak ayarlayabilirler... birde o panzerin altında kalan rüya değildir, rüya ile aynı çantayı takan başka kızdır ya da rüya kalmıştır ama kurtuluyordur yoksa erdalla arkadaşilğı olamaz
|
||
|
||
| çok güzeldi dünkü bölüm ya.ilk 10 dk. kişileri toplamaya çalıştım fakat çok güzel getirmişler 5 yıl sonrasına mükemmel bi dizi | ||
|
||
| süleyman başbakan" klibini vermeleri çok hoşuma gitti. tam oturdu zaten diziye de. 1 Mayıs 1977 Katliamıyla başlamaları çok iyi oldu. olayın arkası araştırılmadı ve bunu yapanlar cezasını çekmedi. ne de olsa milliyetçi bir ülkede yaşıyoruz ne desek boş. |
||
|
||
qeçen haftaki bölümüyle bizi yerlebir eden bu hafta pek olmamış dedirten dizidr..defne-deniz gibi rüya-ali olacak sanırm hadi hayırlısı
|
||