|
||
| aptal kutudaki tek aklı başında dizi... | ||
|
||
| rtük'ten en iyi türkçe'yi kullanan dizi ödülü almış, yaprak dökümü'yle birlikte. ya ödülün adını tam bilmiyorum ama öyle bir şey. | ||
|
||
| Benim butün bi sene boyunca öss ye rağmen iyi takip ettiğim tek dizi.. Her bölümü süper değil ama genel anlamda baktığımızda kaliteli bir dizi gibi görünüyo. Konu açısından da güzel seçilmiş ve çoğumuzun tam olarak bilmediği yakın tarih anlatılmış, bu yüzden izlerken elimiz boş dönmüyoruz. Gerçi son bölümlerde tarihi olaylar biraz geride kaldı ama neyse... Ama yine de tv deki bi çok saçma sapan,gereksiz diziye göre gayet iyi bi dizi bence. | ||
|
||
| o dizide bazı şeylerin yanlış anlatıldığına inanıyorum(bkz. adnan menderesi haklı durumunda gösteriyorlardı.) ama o zamanı görüntüleriyle birlikte anlatmak gerçekten çok şey öğretti bize. takdir ediyorum. ama çemberimde gül oya bana daha sıcak gelmişti. | ||
|
||
| konusu beni ilgilendirdiği için.arada bir izliyorum | ||
|
||
| İzlenmeye değer bulduğum 3 diziden biri..Kaliteli bir yapım.. | ||
|
||
| geçmişe bakıp bugün için fikirler çıkarabileceğimiz sayılı yapımlardan. özellikle yürüyüş yaparken yobazlar tarafından linç ettirildikleri bölümde ağlıcaktım yaa. o zamanki gerçekleri anlatıo. | ||
|
||
| çok güzel bi dizi ben izliyorm. | ||
|
||
| yakın tarihi en iyi anlatan dizi .şimdi de deniz gezmiş olaylarını ve 80 darbesini anlatacak..bence mutlaka izlenmesi gereken bir dizi.zaten izlenecek dizi mi var ki.... | ||
|
||
| bu dizinin konusu güzel ve önemli. ama bilmiyorum bir türlü sevemedim. mesela dizinin baslangicindaki kücük cocuklar büyüdü, kocaman oldu. basroldekiler hala ayni. neyse.ayni tarihte yasanan olaylari anlatan bir dizi daha vardi. cemberimde gül oya. mesela ben o diziyle hatirla sevgili kiyaslasam, cemberimde gül oya bu diziye on basar. |
||
|
||
| süpper bir dizi bayılırım izlediğim 2. tv dizisi(türk kanallarında ki) | ||
|
||
| annem sayesinde hiç bir bölümünü kaçırmıyoruz ama yine de güzel bir dizi geçmişi çok güzel yansıtıyor | ||
|
||
| evet müthiş bir dizi. katılıyorum sana cerenimo çemberimde gül oyadan sonra güzel bir dizi. özelliklede şimdiki bölümlerine bayılıyorum DENİZ GEZMİŞ olduğu için:) iyi ki var böyle bir dizi o dönemleri gayer iyi öğrenmeye basladım tamam kitaplarınıda okuyorum ama böyal diziler yaparak okumayanlar için gayet öğretici oluyor benim fikrim |
||
|
||
| Evet Demekki Anneler Sebe Oluyo bu Diziyi İzlememize Bende İzliyorum Solcular Ve SAğcıları Koministleri Geçmişimizi daha İyi Tanıyoruz =) | ||
|
||
| Hatırla Sevgili'yi hiç izlemedim,izlemem de.Çünkü ne kadar olaylara objektif bakılıyor bilmiyorum.Haberlerde bir sahnenin çekilişini gösteriyordu(bir kavga sahnesiydi,Deniz'de vardı)çekim arasında oradaki konuk oyunculara ''Deniz Gezmiş kimdir'' diye sordu muhabir.O da ''Filmin yapımcısı'' dedi.Oynayanlar böyle diyorsa bu dizi nasıl gerçekçi olabilir ki? | ||