|
||
rüya aliyi mi seviyor ali zeynebimi seviyor zeynep ahmeti mi ???bir türlü çözemiyorumm
|
||
|
||
| beş mayıstan hangi arada üç hazirana geçtik ben dün anlamadım açıkcası ayakta mı uyudum bilmiyorum ki deniz, yusuf ve hüseyin'in mezarına gideceklerdi bir anda ali kaçırıldı.. | ||
|
||
| 3 haziran 1977 yılına geçildi... 5 mayıstan kastın 1972 yılı sanırım. 59. bölüm içerik itibariyle 1 mayısla başladı çünkü. |
||
|
||
| dünkü bölüm de ahmet ve defne konuşuyorlardı ya çicek koyacağız mezarlarına sizlerde avukatları olarak konuşma yapacaksınız onları son gören sizlersiniz dedi defne hatta ahmet sinan'ı getirme dedi ondan sonra haziran ayına sıçradık altı mayısı da göstermeleri gerekiyordu diyorum işte.. | ||
|
||
dünkü bölüm de ahmet ve defne konuşuyorlardı ya çicek koyacağız mezarlarına sizlerde avukatları olarak konuşma yapacaksınız onları son gören sizlersiniz dedi defne hatta ahmet sinan'ı getirme dedi ondan sonra haziran ayına sıçradık altı mayısı da göstermeleri gerekiyordu diyorum işte.. anladım. mezarlarını göstermek istememişlerdir bence. gidip avukatların da konuşmalarını verseler gündeme oturabilirdi belki de. |
||
|
||
| güneşi içenlerin türküsü mutlaka indirin arkadaşlar...diziden 2 dklık bir kayıttır. http://rapidshare.com/files/106422200/Guene__351_i___304__enlerin_Tuerkuesue.mp3.html |
||
|
||
| BÖLÜM ÖZETİ: Hepsi kalpleri çarparak Ali’yi beklerler. Acaba Yaşar, sağcı gençlerin rehin aldığı Ali’yi kurtarabilecek midir? Genel seçimler yapılır. Necdet’in CHP’den milletvekilliği kesinleşir. Yağ, tüpgaz kuyrukları sokaklarda uzar. Kamil, el altından bulunmayan kalemleri satmaktadır. Ahmet’in Zeynep’e karşı ilgisi olduğunu düşünen Yasemin, son günlerde oldukça gergindir. Yasemin’in bebek sahibi olmak için gördüğü hormon tedavisi sonuç verir. Yasemin, hamiledir. Başta Ahmet bütün aile çok sevinir. Işık’ın, Yaşar ile karşılaşması kafasını karıştırır. Eski kocasına hala ilgisi olduğu açıktır. |
||
|
||
| zeynep'e yapılanlar o kadar iğrenç ki izlerken saçmasapan bir hale büründüm. çok farklı bir bölümdü izlemeyenler izlemeli | ||
|
||
ya diziye daha alışamadım ama ben kürşat başar'ı çok daha farklı bir rolde hayal ediyordum yani daha karizmatik bir rol ![]() bu arada acaba erdal eren ne zaman girecek onu çok merak ediyorum. okulda vermeye hazırlandığımız konferans(benim konum 1980 yılları ve erdal eren'di) iptal edilince içimde ukte kaldı. |
||
|
||
|
||
| 63. bölüm fragmanı BÖLÜM ÖZETİ: Sağlık ekipleri İstanbul Üniversitesi’nin bahçesine atılan bombayla ağır yaralanan Yasemin’i hastaneye yetiştirirler. Aynı anda Ali de intihar girişiminde bulunan Zeynep’i hastaneye getirmiştir. İki kadın hastanede ölüm kalım savaşı verirken bütün aile koridorda toplanmış onlardan gelecek haberleri beklemektedir. Necdet, artan şiddetle birlikte kontrgerillanın üstüne gitmeye başlar. Işık ve Sevim, öldürülen iki öğretmenin cenazesini takip etmek için Kahramanmaraş’a giderler. Maraş’ta ki katliamın ortasında kalan iki gazeteci kadın, bir alevi ailesinin evine sığınırlar. |
||
|
||
geçen hafta izlemedim tam olarak ya pişmanım valla ![]() ama bugün izleyecem muhakkak ![]() Zaten bu bölüm bayağı heyecanlı gözüküyor
|
||
|
||
| ben daha hiç izlemedim ama izleyen arkadaslarım var. harika bir dizi olduğunu söylüyorlar. | ||
|
||
| bu bölümde maraş katliamı gündeme getirildi. En çok memnun olduğum tarafı da dizide Chp'nin hiçbir zaman solculara sahiplenmemiş olduğunun halka gösterilmesidir. Eğer Chp; mhp'nin ülkücüleri sahiplendiği gibi solcuları sahiplenseydi bugün biçok konuşulan şey yaşanmamış olurdu. | ||
|
||
bu bölümde maraş katliamı gündeme getirildi. En çok memnun olduğum tarafı da dizide Chp'nin hiçbir zaman solculara sahiplenmemiş olduğunun halka gösterilmesidir. Eğer Chp; mhp'nin ülkücüleri sahiplendiği gibi solcuları sahiplenseydi bugün biçok konuşulan şey yaşanmamış olurdu. Evet söylediklerinin hep sözde kaldığının bir kez daha gösterilmesi çok güzeldi.Ne yazık ki başkalarında olan örgütlenme bir türlü olamıyor solda ve bu nedenle kaybediliyor ne kaybediliyorsa.Ayrıca Işık'a sinir oldum.Harun'a nasıl böyle yaparsın sen ya?Yaşar'a hala nasıl bir şey hissedersin Harun dururken?Aklıma gelen tüm hakaretleri saydım dizi boyunca Işık'a. Harun tınlamasın artık bu kızı ![]() Son olarak eğer gelecek bölümlerde Ahmet ve Zeynep arasında gerçekten bir yakınlaşma olursa zaten çoğu şeyin çarpıtıldığı bu diziden tamamen koparım,o senaristi de boğarım
|
||