|
||
Hatırla Sevgili bu hafta final Hiç bir filmin bittiğine bu kadar üzülmemiştim. Ama sıkmadan bitiyor, o yönden iyi tabii.. Hatırla Sevgili
|
||
|
||
| tadında bitiyor gerçekten harika bir diziydi Hatırla Sevgili.. | ||
|
||
Hatırla Sevgili bu hafta final evet. Hiç bir filmin bittiğine bu kadar üzülmemiştim. Ama sıkmadan bitiyor, o yönden iyi tabii.. Hatırla Sevgili![]() |
||
|
||
| BÖLÜM ÖZETİ: ... VE BİR İP DAHA ÇEKİLİR ! Serbest bırakılan Necdet, Yasemin’le konuşmak için adaya gider. Yasemin’den Ahmet’le aralarındaki dargınlığa son vermelerini ister. Harun’u ele vermemek için konuşmayan Işık, serbest bırakılır. Gözaltı süresinde ağır işkence görmüştür. Işık’la, Harun birlikte yurt dışına kaçmaya karar verirler. Ahmet, Defne ve Kemal Zeynep için de tek çözümün yurt dışına kaçması olduğuna karar verirler. Sahte pasaportu Kamil ayarlayacaktır. Ali, Tufan ve Salim’in tutukluluğu sürmektedir. Erdal Eren’i idamdan kurtarma çalışmaları bir sonuç vermez. Eren bir gece sabaha karşı tutuklu bulunduğu Mamak Askeri Cezaevi’nde alınıp idam edilir. |
||
|
||
BÖLÜM ÖZETİ: Dizinin bir idamla noktalanması kötü olmuş.
... VE BİR İP DAHA ÇEKİLİR ! Serbest bırakılan Necdet, Yasemin’le konuşmak için adaya gider. Yasemin’den Ahmet’le aralarındaki dargınlığa son vermelerini ister. Harun’u ele vermemek için konuşmayan Işık, serbest bırakılır. Gözaltı süresinde ağır işkence görmüştür. Işık’la, Harun birlikte yurt dışına kaçmaya karar verirler. Ahmet, Defne ve Kemal Zeynep için de tek çözümün yurt dışına kaçması olduğuna karar verirler. Sahte pasaportu Kamil ayarlayacaktır. Ali, Tufan ve Salim’in tutukluluğu sürmektedir. Erdal Eren’i idamdan kurtarma çalışmaları bir sonuç vermez. Eren bir gece sabaha karşı tutuklu bulunduğu Mamak Askeri Cezaevi’nde alınıp idam edilir. |
||
|
||
maalesef bu hafta final bölümü ...........
|
||
|
||
bu diziyi hiç unutmucam..
|
||
|
||
çok güzel bir finaldi tam tadında işte..özellikle son kısmı okan yalabığın sesiylee çok iyi oldu
|
||
|
||
| Dizinin finali çok güzeldi diziye yakışır bir şekilde bitirdiler(Her ne kadar dizinin bir idamla bitmesine üzülsemde).Demokratik bir ülkede idamların olması çok kötü ve ibret verici birşeydir.Çünkü idamlar kişinin yaşama hakkını elinden alır,idam kişiyi susturmaktır ki demokratik bir ülkede birey özgürce düşüncelerini söylemelidir.İşte bütün bunları,geçmişte yapılan haksızlıkları HATIRLA SEVGİLİ dizisi bize çok güzel anlattı.Dizide emeği geçen herkesi tebrik ediyorum,böyle dizilerin devamını diliyorum | ||
|
||
| Süer bi final olmuş...bence Çemverimde gül oyanın finalinden sonraki en iyi finaldi... | ||
|
||
| Final gerçekten çok iyiydi. Daha önce hiç yapmadığım birşey yaptım ve bir filmin finalinde oturup ağladım. Bitmesine gerçekten üzüldüm. Ama iyi bir final oldu.. | ||
|
||
| Final bölümü olma açısından güzel bölümdü ama sonunda Celaleddin Cerrah'a teşekkür etmeleri ve sağ-sol tarafsızlığını! koruyup,tepki çekmeden! diziyi bitirmek adına oyuna getirilmişiz,en büyük hatamız hata yapmadığımızı düşünmekti tarzında sözler konulması bu dizi hakkındaki negatif düşüncelerime bir yenisini daha ekledi | ||
|
||
| Diziyi daha önceden pek izleme fırsatım olmamıştı. ama final sahnesi gerçekten de çok etkileyiciydi o zamanların yani sağ-sol çatışmasını önemseyen ve etkileyivci bir şekilde yansıtan çok fazla dizi yok,,önem verilmesi gerekiyor bence | ||
|
||
| çok kötü oldum ben ağlamaktan kendimi alamadım tadında bitti bence çokta güzel oldu sonu. | ||
|
||
çok kötü oldum ben ağlamaktan kendimi alamadım tadında bitti bence çokta güzel oldu sonu. bende DENİZ GEZMİŞ, HÜSEYİN İNAN VE YUSUF ASLAN asılırken çok ağlamıştım. ama harbi final çok güzeldi. mutlu sona bayıldım. aman Işık gerçekten Harun'a aşık gibi oldu ona da sevindim.
|
||