mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Tv-Radyo

Konu: Hatırla Sevgili

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

cansu0002 01.08.2007 23:36:24
çok güzel bi dzi en seVdiğim Cheesy ama hiç objektif değil   sola karşı değilim ama sağı kötülüYoR gibi sanki dikkat ederseniz

deniz_ 09.08.2007 11:30:41
tv de izlenecek nadir dizilerden biri ama yakın tarihimizi ve olayları illa bir diziden mi öğrenecez onu anlamadım eğer öyleyse maksat zaten insanları televizyonun karşısına çekmek değilmidir bunu hangi programla yaptığı önemli değildir zaten diye düşünüyorum

Birgül 09.08.2007 11:33:26
dizi izleyeceğime açarım kitapları oradan daha ayrıntılı öğrenirim.dizilerde o kadar saptırılıyor ki konular şaşıyorum.alakası olmayan şeyler.hemen içine aşk koyup herkesi bağlıyorlar.diziler filmler derken millet kitap okumayarak tarihini de doğru öğrenemiyor. Undecided  Angry

devrimci 10.09.2007 19:05:45
harika bir dizi.Bu hafta cuma günü yeni sezon başlıyor.Denizleri izlemeye devam edeceğiz yani.

bir_derdim_var 10.09.2007 19:06:29
ya şu dizilere yeniden kavuşmuş olmak ne kadar güzel cumayı iple çekiyorum Wink

burki 10.09.2007 19:09:27
cuma günün bekliyorum ben de.  bu konuları ele almak bizler açısından çok güzel

burki 12.10.2007 09:38:55
12.BÖLÜM ÖZETİ:
Yasemin’le, Ahmet arasındaki soğuk rüzgarlar tüm şiddetiyle esmeye devam eder. Şimdi bir de mahkeme devreye girmiştir. Yasemin, Ahmet, Necdet ve küçük Rüya hakimin isteği üzerine hep birlikte kan vermeye giderler. Kan tahlillerinin sonucu önemlidir çünkü Rüya’nın babasının kim olduğu, bu tahliller sonucunda büyük olasılıkla ortaya çıkacaktır. Gelişmelerden haberdar olan Nezahat Almanya’dan döner. Olaylara sebep olan iki anne, Selma ve Nezahat büyük bir vicdan azabıyla biraraya gelip ne yapabileceklerini konuşurlar. İkisinin de canından çok sevdiği çocukları, kendi yüzlerinden büyük acı çekmektedir. Üstelik, bu acıya hiç günahı olmadığı halde küçücük torunları da ortaktır. Rıza ve Şevket’in çocukluk yıllarına dayanan arkadaşlıkları yeniden canlanır. Her fırsatta bir araya gelmeye başlarlar. Adada buluştukları birgün Şevket’in geçirdiği ani rahatsızlık hem ailesini, hem de Rıza’yı çok üzer. Şevket hastanede yatarken mahkeme günü gelip çatar. Kan tahlillerinin sonucu, Ahmet’in, Rüya’nın babası olduğunu ispatlamak için açtığı davanın seyrini umulmadık bir şekilde değiştirir. Üstelik mahkemede, kimsenin beklemediği bir de sürpriz bir şahit vardır.

charmed 12.10.2007 19:47:00
"küçük rüya" büyümüştü geçen bölümün son sahnelrinde=) diğer rüya daha tatlıydı yemek geliyordu içimden onu=))
hatırla sevgili hiçbir bölümünü kaçırmadığım tek dizidir. çok fazla değil 30-40 yıl önce bayanlar mini elbislerini giyerken şimdi bırakın miniyi giymeyi, kısa bir şort giydiğinde arkanda "ayı" diye hitap adilen "insanlar" dolaşıyor.

burki 13.10.2007 12:05:42
"küçük rüya" büyümüştü geçen bölümün son sahnelrinde=) diğer rüya daha tatlıydı yemek geliyordu içimden onu=))
hatırla sevgili hiçbir bölümünü kaçırmadığım tek dizidir. çok fazla değil 30-40 yıl önce bayanlar mini elbislerini giyerken şimdi bırakın miniyi giymeyi, kısa bir şort giydiğinde arkanda "ayı" diye hitap adilen "insanlar" dolaşıyor.

eski insanlarımz diye tabir ettiğimiz dedelerimiz ninelerimiz bugünkü insanlarımız anlayışından gerçekten çok farklıymış.oldukça ileri görüşlü ahlak yapısı zarara uğramamış bir dönemden geliyoruz ya nekadar güzel.

burakpurple 13.10.2007 12:08:13
bir tek müziği güzel bence...

tuğçee 13.10.2007 12:15:33
bencede eski  rüya  çok tatlıydı.bende çok sevmiştim onu. Smiley

rumeysa 13.10.2007 12:18:06
dizi izleyeceğime açarım kitapları oradan daha ayrıntılı öğrenirim.dizilerde o kadar saptırılıyor ki konular şaşıyorum.alakası olmayan şeyler.hemen içine aşk koyup herkesi bağlıyorlar.diziler filmler derken millet kitap okumayarak tarihini de doğru öğrenemiyor. Undecided  Angry

kesinlikle haklisin birgül..
bu dizinin bastan hic politika ile bir ilgisi yoktu sirf ask dizisiydi.. sonradan dizi tuttu icine bir iki politik olaylar, eski gazete mansetleri falan koydular...
yani aslinda ask dizisi olup icine bir iki politik konusma sIkIstirilmis bu diziyi izleyecegime, kitaplardan birseyler ögrenirim daha iyi..

burki 14.10.2007 17:05:38

kesinlikle haklisin birgül..
bu dizinin bastan hic politika ile bir ilgisi yoktu sirf ask dizisiydi.. sonradan dizi tuttu icine bir iki politik olaylar, eski gazete mansetleri falan koydular...
yani aslinda ask dizisi olup icine bir iki politik konusma sIkIstirilmis bu diziyi izleyecegime, kitaplardan birseyler ögrenirim daha iyi..
zaten amaç birşeyler öğrenmek değil arkadaşlar.o günlerden kesitler gösteriliyor sadece. bi belgesel gibi izlemeyelim yani diziyi

_m@nyak_ 19.10.2007 16:01:04
şu diziye bir türlü ısınamadım ya konusu falan güzel ama izlemiyorum

dark_angel_16 20.10.2007 16:48:43
ya güsel bir dizi bende bu yaz başladım bakmaya kaçırmamaya çalışıyorum ama yinede kaçıyor bazenn:S:S
ama güzell=)

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19