|
||
| Bu ayın en çok istenlilen rock şarkıları. uzun uzun yazmıyım liste şöyle; 1.Küçük Sevgilim 2.Tek Başına 3.Hüzün 4.Hala Aşk Varmı 5.Afili Yalnızlık 6.Git 7.Aşkın Gözü 8.Kim Dokunduysa Sana Ona Git 9.Renkli Rüyalar Oteli 10.Aklımın iplerini Saldım 11.Muhabbet Bağına Girdim Bu Gece 12.Kayıp 13.Aşk Kırıntıları 14.Hadi Beni Güldür 15.Sarı Laleler 16.En Güzel Günüm Gecem 17.Vurgun Yedim 18.Sesimi Duymuyormusun? 19.Benmişim 20.Unutamadım |
||
|
||
![]() bence güzel.. |
||
|
||
Emre Aydın ın şarkıları da bayağı bir istenmiş
|
||
|
||
| Küçük sevgilim birinci arka bahçedekiler sağolsun yoksa pek bir numaralık şarkı değil ama. | ||
|
||
| küçük sevgilimden başka bir şarkıyla orada olsaydı çok daha iyi olurdu ama neyse.. | ||
|
||
| görünüşe göre çoğu aşk temalı şarkılar hatta hemen hemen hepsi... yanılıyor muyum? bu yüzden de küçük sevgilimin orda olması yadırganmaması gereken bir durum... bence hak ediyorda... |
||
|
||
| ya elbette küçük sevgilimde çok güzel arkadaşlar ama mor ve ötesinin daha güzel şarkıları var belkide ekranda mvö nin sadece o şarkısını görebildikleri içindir |
||
|
||
Ben aslında Küçük Sevgilim'in aşk şarkılarına oranla eleştiri niteliği taşıdığını da düşünüyorum. Bilmiyorum bu şarkıyı yazdığı zaman Harun bu kadar derin düşünüyor muydu. (Bildiğim kadarıyla Şehir albümünün oludğu yıllarda yazmış bu şarkıyı) Ama her ne olursa olsun, çok güzel bir şarkı. Eleştiriye gelince de şuradan bağlantı kurdum, adam 6 cümle kurmuş, hepsi birbirine benziyor ve inanılmaz çok şey anlatıyor o altı cümle... Ama diğer şarkılara baktığında çok boş şeyler de var... Şu sıralar eleştirelere takmış durumdayım da...
|
||
|
||
| mor ve ötesinin hak ettigi yerde oldugunu düsünüyorum. | ||
|
||
| Yani adalet yerini bulur.Kocaeli'nin sloganı gibi ''Çalışınca Oluyor'' | ||
|
||
| küçük sevgilim bence çok güzell seçim olmuşş..diğerleride güzell | ||
|
||
| Küçük Sevgilim yerine koyacak başka şarkı mı yoktu diyorum ama yanlış anlaşılmasın o şarkı bana çok boş geliyor. Müzik güzel de ne bileyim ya diğer şarkılarının yanında sönük duruyor gözümde. Zevk işte diyelim | ||
|
||
| tabii bu 3 ay önce olan bir şey yinede benm en çok sevdiğim şarkılardan biri bilboardda 1. olmuşsa ne mutlu fanlara | ||
|
||
evet 3 ay önce ama MVÖ yine hakettiği yerde!Başka bir şarkıyla da olsa yine 1. olurdu.İşte bizim MVÖ'miz!
|
||
|
||
| Ayıp Olmazmı Da kesin 1. olur bence | ||