mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 24 Mart Yeni Melek Konseri

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4

rainbow 25.03.2007 10:57:19
konser ayrıntıları anlatılmış zaten, çok eğlendik zıpladık bağırdık Cheesy ben kulis şansı kazanmıştım, o yüzden konser çıkışı biraz bekledikten sonra kazanan 5 kişi olaraktan kulise girdik. aslında girdiğimiz yerde pek kulis gibi değildi üstte merdivenle çıkılan başka oda vardı tüm grup elemanları ordan geldi yanımıza ama maalesef kerem kabadayıyı hiç göremedik, kerem özyeğende bir ara gözüktü sonra gitti Undecided harun abi ve burak abi yanımıza geldi, harun abiyle tanıştık falan sonra dedi "evet arkadaşlar sizleri mutlu edebilmek için ne yapabiliriz?" o anda valla ne dediğimizi hatırlayamıyorum hemen fotoğraf çekilme işine koyulduk çünkü Smiley arkadan sakin grup elemanları geldi biz foto çekilirken harun abiye sarıldılar falan "sakin mor ve ötesini çok sever " dediler Grin ama fotoğraflar bulanık çıkmış gibi,sakin ile olan resmi bilgisayara aktardıktan sonra net ise koyarım buraya arkadaşlar Wink daha sonra harun abi sordu "morveotesi.com'dan istediğiniz bir şey varmı siz söyleyinde bizde yapalım"dedi. ben multimedyayı sordum ne zaman yenilecek falan, o da "valla bilmiyorum" dedi, bende bekliyoruz umarım en yakın zamanda yenilenir dedim, inşallah dedi. sonra albüm imzalattık, "konserde en çok sizi etkileyen parça hangisiydi" dedi, ben 23 dedim, diğer arkadaşlar yalnız şarkı falan dediler, harun abide "eskileride seviyoruz o zaman dedi" bizde hep bir ağızdan elbette dedik Cheesy sonrada vedalaşarak kulisten ayrıldık. benim için unutulmayacak bir konserdi kesinlikle Smiley

25.03.2007 10:58:46
süper yahu ne güzel(:

ordinaryus 25.03.2007 11:05:58
çok güzel yaa.. sizin için süper bir anı olmuştur...paylaştığınız için teşekkürler. (bu kadar ayrıntı yeter sanırım  Wink )

25.03.2007 11:16:50

*mor ve ötesi çok bekletmedi. 10-15 dakika geç çıktılar. 23 tane şarkı söylediler.(pelin hepsini yazdı sırasıyla:)

Grin ahanda playlist bu arkadaşlar (sırasıyla):
-kördüğüm
-yardım et
-şirket
-sevda çiçeği
-küçük sevgilim
-orda durma
-ayıp olmaz mı?
-az çok
-darbe
-cambaz  (mercan ve kayra'ya hediye edilen şarkı cambazdı Wink )
-ne
-kış geliyor
-balıklar  (burak müthişti bu şarkıda Roll Eyes )
-parti
-saklama
-serseri
-daha mutlu olamam
-yalnız şarkı
-uyan
-bir derdim var
-23
-re
-büyük düşler

zeynep herşeyi söylemiş zaten ama ben de bir iki şey söyleyeyim=
-açılışta, sizler özel bir kalabalıksınız.maç varken buraya geldiniz. teşekkürler Grin sonra ara ara skoru söyledi. 1-1 olmuş arkadaşlar. (tabi bilgiyi de dinleyicilerden alıyor.) .... 2-1 olmuş. türkiye mi önde? evet türkiye'ye önde! Smiley .... 3-1 olmuş arkadaşlar. demek ki biz izlemesek de kazanabiliyorlarmış. Grin sonra eliyle 4 çizdi ve 4-1 olmuş. dedi =)
-yardım et şarkısı bittikten sonra harun abi şöyle bir şeyler dedi: sıradaki şarkıya geçmeden önce bu şarkı hakkında söylemek istediklerimiz var. ırak işgal edileli 4 yıl oldu.... falan filan.şirket'le ilgili de tek bir şey söyledi zombie ile ilgiliydi de zaten duyamadım onu. harun abinin her dediğine alkışı kopardıklardan 3.sıradan bile duymak zordu! Cheesy
-sevda çiçeği'ne geçmeden önce de şöyle bir şeyler dedi: şu anda dream tv de gördüğümüz büyük bir ustadın şarkısı... gibi bir şey.
-küçük sevgilim bittikten sonra harun abi yine şöyle bir şeyler dedi: bir arkadaşım kızın bana ettiklerini (gülerek söyledi burayı) kendi hayal dünyasında düşünerek "ağla küçük kız ağla" diye şarkı sözü yazmış. (yine gülerek) arkadaşlar bizim durumumuz o kadar ağır değil Grin
-orda durma'dan önce dedikleri (tam hatırlamıyorum) : bazı şarkılar vardır bir türlü çalınamazlar sanki yasaklanmış gibi kendilerini söylettirmezler.şimdi o şarkılardan birini çalacağız... falan. "bir türlü çalamadığımız" şarkı da dedi. ama konserde gayet güzel çaldılar Wink
-darbe için söylediklerini cümle halinde hatırlayamıyorum Cry  bir paşa vardı kendi halinde, durduk yere başımıza bir darbe getirdi, bu bir armağan (!), armağan... gibi bir şeyler dmeişti ya bir çıkarabilsem. en çok da bu konuşmasını beğenmiştim oysa ki ühühü Cry
-cambaz için şarkı adına bir şey söyledi mi hatırlamıyorum ama şarkıyı mercan ve kayra'ya hediye ederken şunları dedi hatırladığım kadarıyla: şimdiki şarkıyı iki tane küçük sevgi (duraksama)  küçük (bilmem ne Cheesy )...  toparlayamadım (gülüşmeler) birinin adı mercan diğerinin kayra onlar için... falan filan dedi. bir de "eskiye göre daha nadir olsa da bazı konserlerimizde bizimle olan zevgili ozan tügen burda" dedi alkışladık. bir de cambaz'ın introsu ile ilgili birşey dedi, çalabilirlermiş de olmamış mı ne...
-ne'ye geçmeden önce "şimdi size bırak zaman aksın'dan bir şarkı çalacağız, bu şarkıyı hemen hemen ilk söylediğimizde kaydettik." dedi.
-kış geliyor için: bu albümü hazırlarken bir baktık şarkılar mevsimlerle içiçe geçmiş.kışla ilgili bir şarkı yazmışken o sene kışın gelmemesi bizi daha büyük bir sorunun varlığını düşünmeye itti. ama henüz onun için şarkı yapmadık Grin
-balıklar'dan önce: şimdiki şarkıyı sevgili burak güven seslendirsin dedi ve gidip baterinin üstünde durduğu daha yüksek yerin ucuna oturup şarkı boyunca ordan gitar çaldı. sahneyi burak abiye bırakmayı istemiş olmalı. çok hoşuma gitti bu Wink
-parti'yi çalmadan önce (tam hatırlamıyorum ama şöyle dedi) "şimdi çalacağımız iki şarkı bazı yorumculara göre birbiri ile bağlantılıymış. siyasi içerikli şarkılarmış. ama aslında tek yönlü şarkılar değil. başka yönleri de var." mı ne... işte parti'nin arkasından da saklama'yı çaldılar ama saklamadan önce bir cümle dedi sonunu duyamadım. "arsız kargalar ...." (paylaşıyor demedi sanırım t ile başlayan bir şeydi.
-serseri de yine bizi coşturdular tabi. "aldım verdim ben seni yendim..." hesabı Grin
-daha mutlu olamam'dan önce bir şeyler dedi ama çıkaramıyorum. bu şarkıda harun abinin önce balkona, sonra aşağı sol tarafa, sonra sağ tarafa, sonra da tüm salona "daha mutlu olamam" diye söylettirmesi konserin en zevkli anlarındandı bence.... Wink
-yalnız şarkı için "bu şarkı herşeyin başlangı. bu sahnedeki beş kişinin, mvö olarak 4 kişinin, ekip olarak 12 kişinin, yüzlerce dinleyicinin-sizin biraraya gelmesini sağlayan, küçük kırık bir kalbin yazdığı şarkı. yalnız şarkı!" dedi.
-bir derdşm var'ı söyledikten sonra iyi geceler deyip sahneden ayrıldılar. herkes "bir dahaa" siye bağırınca geri gelip 3 şarkı daha söylediler. ilk başta sahneye harun abi ve keröz gelip 23'ü söylemeye ve çalmaya başladılar sonra şarkının hızlandığı yerde kerem k ve burak geldi...
-re'den önce bir şeyler dmeiş olabilir hatırlamıyorum.
- büyük düşler'den önce "arkadaşlar ne istersiniz? (seyirciyi dinleyerek) içki, su, para, aşk... arkadaşlar, ne isterseniz hepsi sizin olsuuun!" dedi. ee tabi üstüne büyük "düşler"i çalmaları hoş oldu. (:
-giderken harun abinin sizi çok seviyorum demesine çok mutlu oldum. yalnız öyle içten söyledi ki bir ara ağlayacak sandım Grin

*sakin'i çok beğendim. zaten severdim, şimdi daha da bir sevdim. yalnız anladım ki grubun solistinde binbir yetenek var. sesi güzel şarkı söyler, gitar çalar koparcasına... en önemlisi bir dansçıya taş çıkaracak biçimde dans eder Grin
*arkadaki ekrana yansıyan görüntüler değişmişti çok güzel olmuş. darbe şarkısında erdel eren'in resmini falan da görebildik... bir de ekrana kolon gibi bir şey asmışlardı. ara ara oraya rakun müzik'in rakun'unu yansıtıyorlardı. ya şimdi tarif edemem de muhteşem bir dizayn olmuştu.
*pankart yapmadığımıza üzülmüyorum, açmak yasaktı çünkü. öndeki bir grup bir bezin üstüne "mo...." bir şeyler yazmıştı, sadece ucunu görebildim ama açtırtmadı güvenlik pankartı.
*işte en uyuz olduğum nokta: cep telefonuyla bile foto çekmek yasaktı. telefonla çekiyoruz adam gelip kızıyor öldürcektim o adamı, beyinsiz ya ! Angry  yani foto çekmedik diye bize kızmayın, yasaktı lanet olsun ki...
*o güvenlik her şeye karışıyordu ama sigara içenlere bir şey demedi!! gel de sinirlenme şimdi!! hele önümdeki gerizekalı sigarayla bin takla attı ağzının üstüne çakacaktım da o kadar cesaretim yok Grin
*kerem kabadayı davuluna bir ülkenin bayrağını yapıştırmıştı ama hangi ülkenin bayrağıydı bilmiyorum.
*forumdan birçok kişiydik ya ne güzel ki bu sefer birleşebildik =) tüm arkadaşlara selam yolluyorum burdan, iyi ki vardınız konserde Kiss

gıcık olduklarım:
-o sigara için gerizekalı.. sigarayla dönüyor falan. bir ara sigarası ağzıma girecekti geri çekilmeseydim. bir de diskoya mı gelmiş konsere mi belli değil. bir derdim var da bile bir taraflarını sallaya sallaya dans etti manyak ya... insan sinirleniyor ama gülmeden de edemiyor pöff Cheesy
-o çocuğun sevgilisine de gıcık oldum. o.... gibi kızdı ya töbe yarabbim Grin
-çantalı bir kız vardı (zeynep de gıcık oldu zaten) onu ciddiyim boğacaktım. bir ara çok sinirlendim "arkadaşım!" dedim dönüp baksın da bir iki laf söyleyeyim diye ama duymadı... ya bavul gibi çanta içine ben bile sığarım. ne koymuş merak ediyorum. gören de kampa geldi sanır....

dipnot: ŞARKILAR İÇİN YAZDIKLARIMDA EKSİK YERLERİ DOLDURUN ARKADAŞLARIM Wink

ordinaryus 25.03.2007 11:25:28
bu yazı tam süper oldu neredeyse herşeyi öğrenmiş olduk Grin . sağol pelin...

25.03.2007 12:02:47
biz de gitmiş kadar olduk sagol gerçektenden pelin...yorumlar çok güzel. zaten üstüne çok ugraşılmış bir konserdi...ben nekadar evde de olsam tahminler yürütüp evet şimdi bunu yapıyolardır felan diye düşünüp kendimi avuttum:(...

TorTu 25.03.2007 12:16:16
biz de gitmiş kadar olduk sagol gerçektenden pelin...yorumlar çok güzel. zaten üstüne çok ugraşılmış bir konserdi...ben nekadar evde de olsam tahminler yürütüp evet şimdi bunu yapıyolardır felan diye düşünüp kendimi avuttum:(...
soru bile çözemedi ben biliyorum... Grin

_cambaz_ 25.03.2007 17:31:04
 Harun Abi sanki biraz rahatsızdı konserde. Arada öksürüyordu. (Balkondan nasıl gördüysem Shocked) Bir de tiz bir ses geldi (o sese ne dendiğini bilmediğimden böyle diyorum) Harun Abi tırstı, ödü koptu bir an.  Grin
 Keröz Abi ve Burak Abi hoplayıp durdular. Bagetlimiz de muhteşemdi.  Cool
  Organizasyon muhteşemdi.  Tongue
(Uzaktan çekince ancak bu kadar oldu arkadaşlar, kusura bakmayın. Embarrassed)

cagico 25.03.2007 17:37:52
o nasıl bir harekettir ya? harun abi bacağını yana açmış böyle tam düşcekmiş gibi bir hava var! Cheesy ayrıca tshirt giymiş,hayret,gömlekle değil uzun bir aradan sonra! Cheesy fotoğraflar güzel görünüyor,e tabi içindekiler güzel,ne kadar uzaktan çekilmiş olursa olsun.. Smiley Wink teşekkür ederiz. Smiley

_cambaz_ 25.03.2007 17:43:59
Evet, o hareketi cambaz parçasında 'var mısın yoksun' yaptırırken yaptı.  Grin Kerem Abinin zıplayışları da süperdi. Grin

cenuz*23* 25.03.2007 17:52:36
öööff öfff ne güzel konsermiş yaa..tam 23 şarkı ve hikayeler...çok çok şanslısınız hele kulise girenler...bi de 23 ü dinlemişiniz mmükemmel yahuuu...
dipnot:burdan o güvenlikçilere ya da kim yasaklıyorsa resim çekilmesini falan lanet ediyorumm...

rainbow 25.03.2007 17:53:10
http://img123.imageshack.us/img123/585/mv00ey1.jpg
buyrun arkadaşlar sakin elemanları ile harun ve burak abimiz Wink bulanık çıkmış foto kusura bakmayın ama Undecided

cagico 25.03.2007 17:55:20
buyrun arkadaşlar sakin elemanları ile harun ve burak abimiz Wink bulanık çıkmış foto kusura bakmayın ama Undecided

burak abimin suratı yine asık çıkmış! :s Sad

rainbow 25.03.2007 17:58:04

burak abimin suratı yine asık çıkmış! :s Sad
ya evet fotoda öyle çıkmış, başka tarafa bakıyordu çünkü. kuliste çok neşeliydi ama(:

_cambaz_ 25.03.2007 18:01:50
 Burak Abi'nin suratı orda neden o kadar asık çıkmış anlıyamadım. Ama sonradan o surattan eser kalmadığına eminim. Cheesy
Çünkü aralarında en güleç Burak Abiydi.  Wink

Foto için teşekkürler..

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4