|
||
yine süper bir konsermiş yaa..şarkılar falan..harun'un şarkılarla ilgili anlattığı hikayeler falan..burak balıklar'ı söylemiş ya çok merak ettim.. ama cidden konseri izlemiş kadar olduk teşekkürler fotolarda güselmiş yav kulise girenler de ne şanslılar öle yaa konuşmalar falan ne güselmiş..konser görüntüleri dream tv'de çıkar umarım..izleriz
|
||
|
||
| sonu belli'yi söylemedi mi burak abi? ama nedeenn?? | ||
|
||
sonu belli'yi söylemedi mi burak abi? ama nedeenn?? söylemedi maalesef. yırttı arkadaşlarım kendilerini fakat öyle bir bağırdılar ki hemen önlerinde duran ben bile ne olduğunu anlayamadım olsun balıklar'ı söyledi ya o da yeter. yihi::
|
||
|
||
| yeni kliple ilgili bir şeyler söylediler mi? ve bir konser dvdsi var mıymış ufukta? | ||
|
||
| hayır hiçbir yeni projenin bahsi geçmedi. | ||
|
||
arkadaşlar merhaba
saat şu anda sabaha karşı 04:49'u gösterirken, size konserden haberler getirmeye geldim. tabii hala uyanık olan varsa ![]() konser öncesi buluşmadan başlayalım. saat 18:00'de meydandaki tramvay durağının önüne geldim.. mutlaka başka arkadaşlar da gelmişlerdir ama, ben pelin ve morkız'ı beklediğimden dolayı kimseye birşey söylemedim. gelip bekleyip giden onlarca insan oldu, mutlaka 1-2 tanesi sitemizin üyesidir.. kusura bakmayınız.. pelin, morkız, pelin'in ablası ve kuzeni ile birlikte yeni melek'in yolunu tuttuk.. sırada beklerken, yine sitemiz üyelerinden "isteryaşaistersön (alican)", ece (nickin ne senin? ) ve nako00 (okan) ya rastladık. kapılar tam saatinde açıldı, girişte herhangi bir sıkışıklık yaşanmadı, gayet mükemmel idi.. kapıda sularımızı topladı adi bodyguard'lar, kendimizi acındırma çabaları sonuç vermedi, mis gibi sular çöpü boyladı..girdikten sonra ön sıralarda yerlerimizi aldık. daha sonrasında bize "didem süslü" ve arkadaşı mesut katıldı. oldukça kalabalık bir topluluk olduk zaman geçtikçe.. öncelikli olarak sakin'i izledik.. ilk defa canlı performanslarını izliyorum.. bass gitar ve baterideki arkadaşları oldukça beğendim.. mor ve ötesi sahneye çıkmadan önce, pelin'in el emeği göz nuru, mor karton üzerine siyah kalem ile yazılmış www.morveotesifan.com pankartını şahsen açtım.. daha sonra önlerde açması için ece'ye transfer ettik pankartı.. önce bir grup genç de başka bir pankart açtılar ama, okuyamadım ben ne yazdığını.. yardım et, bir derdim var, sevda çiçeği, son deneme, cambaz, re, uyan, şirket, küçük sevgilim, parti, ayip olmaz mi, kış geliyor, darbe, kördüğüm, saklama, balıklar, ne, yalnız şarkı, daha mutlu olamam... hımm.. bunları hatırlayabiliyorum sadece, diğer arkadaşlar mutlaka eksiklerimi tamamlayacaktır.. fotoğraf ve video çekilmesine izin verilmemesi, sularımızın kapıda alınması ve yanımızdaki sırt çantalı kız hariç herşey mükemmel ve ötesi idi.. 10 üzerinden 9.8 veriyorum ve haftanın aktivitesi olarak listeme koyuyorum.. |
||
|
||
kulise giren şanslılardandım resmi web sitesindeki çekiliş sayesinde. harunun bir kez daha ne kadar samimi olduğunu gördüm. herkese tek tek adını sordu,fotoğraf çektirdi,imza verdi.konserin en güzel anını ve web sitesinden memnun olup olmadığımzı eklenmesini düşündüğümüz birşeyler olup olmadığını sordu. ama kerem kabadayı ve kerem özyeğen'in görünmeleriyle kaybolmaları bir oldu kuliste pek anlam veremedim yani grupla tanışma beklerken burak ve harunla tanışılmış oldu.neyse ki kerem özyeğenle yazın bi konser sonrası tanışmıştım:) konser harikaydı uzun bir aradan sonra orda durma, balıklar ve 23'ü çalmaları çok iyi oldu.
|
||
|
||
| Ciddi duruyor resimde asık değil yani Konser sonrası ağırlık var üstünde yoksa yine gözleri gülüyor. |
||
|
||
| sevgili pelinin söylediklerini eklenti olarak şunu diyebilirim öncellikle konseri ne kadar dikkatli dinlediği belli..takdir ettim..bu konserde bir de ikinci albümlerinde bulunan NE şarkılarını seslendirdiler.bu şarkı yeni doğmuş bi çoçuga yazılmış olduğunu duymuştum .sözlerinide yazacak olursa ne gerçek ben ne beraberlik ne bencil kendi kendine ne müstakbel güvensizlik ne yüzler naylon yüzlerne.nee neee......diye devam eder şarkı..dünyaya yeni gelmiş bir bebeğin söyleyebileceği sözlerdir..cambazı çalmadan önce bu şarkı iki küçük bebek herneyse ona gelecek dedi harun..mercan ve kayra..cambaz calındı..arkasından da NE şarkısı geldi sanırım burada bir karışıklık oldu.bu sözler cambazda değil NE şarkısı için söylenmişti sanırım..bunu da ayrıca dip not olarak düşmek istedim.. konserde eski albümlerindeki şarkılara ağırlık verdikleri için eski bir dinleyici olarak ben çok mutlu oldum:) harunun bazı şarkılardan önce kendilerini ifade etmelerinde sanırım sorun yaşadı ne dediklerinden bi anlam çıkaramadım..sonra harun sanırım biraz ses rahatsızlığı vardı..yanısıra içkili olduğunuda düşündüm..şarkı sözlerini ara ara unuttu..yaş sınırlaması olmadığı için yaş ortalaması biraz düşüktü..babasıyla gelen çoçuklar gördüm..ama baba halinden memnundu..bu da ayrıca beni şaşaırttı.yaşlı teyzelerde çok fazla gördüm..her yaştan dinleyici mevcuttu:) ![]() ses sisteminde biraz sorun vardı ama yine de özetle güzel bir konser oldu..saygılarımla |
||
|
||
| herşey mükemmeldi bence. Ama hep güneye giderken şarkısı bekledim söylicekler diye söylemediler malesef | ||
|
||
tanışma bölümünde anlattım bende ama burda da yazayım dedim merak eden arkadaş oldukça fazla.5-6tane canlı performans vidyosu çektim onları koyucam arkadaşlar onun dışında harun abinin 2vidyosu var kuliste ama onları koymam ne kadar doğru olur bilemem (içeriği bakmından) ![]() herşey çok güseldi.harun abi o kadar iyiydi ki anlatmaya kelimeler yetmez.... vidyoları koyucam yakında..bekleyin |
||
|
||
tanışma bölümünde anlattım bende ama burda da yazayım dedim merak eden arkadaş oldukça fazla.5-6tane canlı performans vidyosu çektim onları koyucam arkadaşlar onun dışında harun abinin 2vidyosu var kuliste ama onları koymam ne kadar doğru olur bilemem (içeriği bakmndan) evet yaaa videoları koyarsan çok iyi olur cidden ![]() herşey çok güseldi.harun abi o kadar iyiydi ki anlatmaya kelimeler yetmez.... vidyoları koyucam yakında..bekleyin konseri de kaçırmış biri olarak çok merak ediyorum canlı performanslarını..hele kulistekileri de koyarsan süper olur
|
||
|
||
| muhteşem bir konserdi.... gerçekten çok eğlendik... uf ne çok isterdim bunları söylemeyi.neden bilmiyorum ama ben bu konsere gitmedim. ilk çıktığı günden beri hayranlıkla izlediğim mor ve ötesi'nin bir konserine gitme fırsatım oldu ve alakadar bile olmadım. biriniz tokatlayabilir mi beni? |
||
|
||
ne'yi çaldılar yaa benim en beğendiğim performans oydu.daha öncede çaldıklarında mest olmuştum çok etkileniyorum nedense:S
|
||
|
||
ya ben en son konserde t-shirt attığımı hatırlıyorum, hatta t-shirt ün üstünde profilimdeki resim vardı
ama o anki keremle olan diyalog (konusmasak da) süperdi... o geceyi unutmicam o t-shirt ü nası fırlattığımı hatırlamıyom... hala şoktayım... bi anda çıkarıp attım... ama hazırlıklıydım: içimde başka t-shirt vardı |
||