|
||
| Bize dinlememiz için yeni veya farkedilmemiş sarkıları yada sanatçıları söyleyebilirmisiniz pek araştırma fırsatım olmuyoda belki sayenizde fark edebilirim şimdiden gonderen arkadaşara teşekkürler | ||
|
||
tmm.. ![]() :Redd grubunu taniyosunuzdur,onlarin sarkilari ve yaptiklari muzik dinlemeye deger.. or: ciglik cigliga sarkisi muhtesemmm(bi de bu sarkida bir B.Ortacgil sarkisi).. su an aklima cok sarki gelmiyo , ilerde soylucem ama.. (bu arada konuyu begendim) |
||
|
||
| evet ben de konuyu beğendim çünkü uzun zamandır arkadaşlarıma sormayktayım bıktım aynı müziklerden şarkılardan yeni bişey ama mümkünse az amatörce bişeyler dinlemek istiyorum diye.. hadi tavsiyeler lütfeenn...... | ||
|
||
| (lanet olası server yüzünden gitti son yazılan herşey. bürsürü yazmıştım ben.. öf çok üşengeçim..) *efem başlıyayım ben yine aklıma geldiğince.. ilk tavsiyem portishead olacaktır. beth gibbons'un sesinden etkilemeyecek insan yoktur diye düşünüyorum. yeni başlayanlar için portishead: roads, sour times(ekşi sözlüğün de isim babası olan şarkıdır), mourning air, undenied, glory box.. sonra yann tiersan dinleyiniz. good bye lenin ve amelie filmlerinin müziklerini yapmıştır. ayrıca monochrome şarkısı mutlaka ve mutlaka dinlenmelidir. *sonra massive attack var. massive attack ruhun gıdasıdır. yeni başlayanlar:angel, butterfly caugth, mezzanine.. *erkan oğur dinleyiniz efendim! büyük üstad.. o nasıl ses, o nasıl gitar kullanmaktır görekceksiniz.. bir de şöyle aklıma gelen bşrkaç tane söyleyeyim hemen: *telepopmusic-breath *frank sinatra-singing in the rain *everly brothers-bye bye love(organize işlerden hatırlayacak herkes(: ) *mamas and papas-california dreaming *a prefect circle-imagine (love song coverları da çok güzel) *helldorado-a drinking song(ne hoş isim şu helldorado. söylenişi bi hoş. seni cümle içinde kullanmak istiyorum!) *fisherspooner-never win(klibini de izleyin mutlaka) *oi va voi-ladino song (<3) *porcupine tree- arriving somewhere but not here *reservoir dogs soundtracleri, kill bill sundtrackleri, eternal sunshine.. s, requiem for a dream s, ilk aklıma gelenler bunlar oldu. geldikçe koyarım. ha bir de babazula dinleyin(: (: |
||
|
||
| kazım koyuncu - gyuli çikimi, ayrılık şarkısı, gidiyorum, dido nan, gel avara, ağıt ;'( onu çok seviyorum.. |
||
|
||
| POD---GOOD BYE FOR NOW RADİOHEAD--- STREET SPIRIT ve PARANOİD ANDROİD THOM YORKE--- BLACK SWAN KURBAN--- YALAN ve LAMBAYA PÜF DE ATHENA--- KAYIP SOULFLY--- PROEPHCY APOCALYPTICA-- BITTERSWEET falan filan.. bunlar benim klasiklerimin bir kısmı. şu na aklıma bunlar geldi. |
||
|
||
| arkadaşlar bilmiorum ilgisiolan var mı biraz lazca türkçe söyleselerde amatör guruplardan teona ..bitmeyen bir enerjisi var ....ben anladığımiçin seviyorum sizde hoşlanabilirsnz tulum fln süper yani ..erkan oğur ...kazım koyuncu.. | ||
|
||
| james blunt dinleyinn diyorum baska bişey demiyorumm özellikle de you're beautiful | ||
|
||
| gripinin yeni albümünden haberiniz vardır sanırım manga grubunun solisti fermanla muhteşem bir düetleri var bush u birebir anlatan bir şarkı adı baba mesleği çok güzel dinleyin bence sözleri şöyle istersen kaç uzaklara kancık onca çocuğun eli yakanda senin artık bi gözleri kaldı masum bakan boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan sustukça sıra sana gelecek bilesin yeterince ıslandı bu toprak sel aldı kanla karışık yağmur bastırdı can aldı durdukça hiçbir şey değişmez bilesin sustukça sıra sana da gelir bilesin kanla karışık yağmurlarla üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden mermiler düşerken biri var uzakta tetiği çeken katil doğmuş baba mesleği istersen donat ordunu kancık onca yetimin ahı peşinde senin artık insanmış haklarıymış yalan dolan boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan sustukça sıra sana da gelir bilesin günü gelir unutulur ne basra kalır ne beyrut ama tarih hatırlayacak kim masum kim puşt durdukça hiçbir şey değişmez bilesin sustukça sıra sana da gelir bilesin kanla karışık yağmurlarla üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden mermiler düşerken biri var uzakta tetiği çeken katil doğmuş baba mesleği demokrasi ambargo körfez kaos insani yardım ilk ortadoğu projesi insan hakları medeniyetler çatışması güvenlik ağı bunu siz yaptınız hayır siz yaptınız yeni dünya düzeni kanla karışık yağmurlarla üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden mermiler düşerken biri var uzakta tetiği çeken katil doğmuş baba mesleği boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan |
||
|
||
| stereophonics'den şu şarkıları önerebilirim; maybe tomorrow mr. writer a thousand trees dakota have a nice day lying in the sun I'm only sleeping (oasis le birlikte) superman (soundtrack) nothing compares to you mama told me not to come(tom jones la birlikte) |
||
|
||
| ben önermiycem de sizden öneri istiycem: arkadaşlar benim dönem ödevim var. çocuklarla ilgili. çocuk hakları, çocuk askerler, çocuk işçiler, çocuk mülteciler, sokak çocukları, çocuk istismarı ödevin konuları. şimdi ben görsel bir sunum yapıcam. müzik lazım. o yüzden sizden bu konularla ilgili şarkı istiyorum. yerli/yabancı farketmez. sadece etkileyici müzik de olabilr. yardımcı olursanız sevinirim.. ( cevaplarınızı özel mesaj olarak atmanızı rica ediyorum! ) |
||
|
||
| tavsiyem adının emre olduğunu bildiğim ama emre aydın ın şarkısı olarak indirilen 'sen anlarsın'ı kesin dinlemelisiniz.... tabi bir de candan erçetinin cezayla yaptığı 'bu şehir' i de.... |
||
|
||
| Gripin - Baba Mesleği Emre Aydın - Dayan Yanlızlığım |
||
|
||
| gripin in 1. albümü de çok güzel özellikle hayat mars etti ve boşver'i tavsiye ederim bir de pod-alive güzel |
||
|
||
| teneke-kalpsiz nick cave-do you love me kargo-arabıc fahişe 110-özledim seni |
||