|
||
| Faruk Korkmaz-Hoşçakal | ||
|
||
| Kzans-kutsal yanlızlık,vodka | ||
|
||
| Mozole Mirac-Kelepçe | ||
|
||
| eğlenceli müzik arayanlar hemen indirin bu parçaları ( fifa oyun serisinden şarkılar ) the dandy warhols - we used to be friends ***** Wir sind Helden - Guten Tag The Ceasars - Jerk It Out Fischerspooner-never win-odyssey Kings of Leon - Red Morning The sounds - Seven days a week Kasabian - L.S.F. Lost Souls Forever Tribalistas - Ja sei namorar Suburbia - Always Soul'd Out - 1,000,000 Monsters Attack Junior Senior - Rhythm Bandits Cafe Tacuba - Eo (El Sonidero) Oomph! - Augen Auf Ms. Dynamite - Dy-Na-Mi-Tee bloc party - helicopter Clones - Crazy Boys Stefy - Chelsea |
||
|
||
| sakin-hayat albümü... mükemmell!! | ||
|
||
Umay Umay & Kazım Koyuncu - kalbim acıdı (özledik seni Kazım abi )
|
||
|
||
Morrissey - Irish Blood, English Heart
|
||
|
||
| Kreş-Yarım kalan şarap Sezen Aksu-Hükümsüz Seksendört-Dört duvar |
||
|
||
| duman- her şeyi yak barış akarsu -leyla barış akarsu -kimdir o mutlaka bi göz atın |
||
|
||
| Maria Mena- Just hold me A Fine Frenzy- Almost lover Duffy- Mercy |
||
|
||
| cem adrian- aşk bu gece şehri terk etti * şarkıda duyduğunuz her ses cem adrian'a aittir, kendisi söylemiştir müziğide (: |
||
|
||
| tnk - kalpsiz |
||
|
||
| çilekeş-fuat göz altı üç nokta bir-bahçe üç nokta bir-değişmem yüksek sadakat-pervane pınar aylin-aslolan ben |
||
|
||
sakin-hayat albümü... mükemmell!! Bence de.Ayrım yapamam ama Kor Bir Ay ve Denek Hayatım çok güzel şarkılar.Zaten Denek Hayatım baya anlamlı bir şarkı.. |
||
|
||
''Grejuva-Morg Alfabesi '' diye 2008 çıkışlı bir albüm var şu sıralar dinlediğim..rap yapıyor bu arkadaş daha yaşı küçük ama fena değil şimdilik..bir dinleyin derim ben
|
||