|
||
| placebo-ınfra red,space monkey,song to say good bye pearl jam-World wide suicide queen-dont stop me now ![]() arctic monkeys-when the sun goes down,cigarette smoke radiohead-karma police,inside my head muse-hysteria,darkshines,space dementia |
||
|
||
| The Bravery - Believe The Bravery - Time Won't Let Me Go The Bravery - Public Service The bravery- bad sun The Bravery- This Is Not The End The Bravery- No Brakes The Bravery - Every Word Is A Knife In My Ear Kaiser Chiefs - Thank you very much Babyshambles - Delivery Babyshambles - Janie Jones |
||
|
||
Røyksopp - Follow My Ruin
|
||
|
||
Bir tanecik Manics'imin Umbrella yorumu Süper olmuş yaYour Love Alone is Not Enough Akustik Veee Your Love Alone is Not Enough canlı performans (Ninaaa ) |
||
|
||
| cradle of filth&him-sweet dreams gogol bordello-start wearing purple direc-t-bir milyon baloncuk(deli gömlek'ten cover) başıbozuk-karanlıkta ludo-love me dead the cure-lullaby korn-got the life oasis-wonder wall(akustik) the beatles-girl,i wanna hold your hand YOLGEZER-REFİKA
|
||
|
||
| teneke:sıra bizde gripin:elalem Gece:aşık mıyız? korn:people... |
||
|
||
<shiva-pembe, <övünç-silahlı ve tehlikeli, <ruj-olamaz, <kül-artık güçler dengede, yüz yüze, yanlış hikaye, mum çocuk, derin, <murat keçeli- güneş ışığı, <murat yılmazyıldırım,adsız özem2, <seha can-kazanova, <neon-neon ışıkları, <nükleer başlıklı kız-zor,<felis-kendimce, <sakin-gel artık, <dengesiz herifler-her gün içeceğim, second-pc(bu son şarkıyı bulan bana da haber versin lütfen )
|
||
|
||
KoRn - bütün şarkıları ![]() Good Charlotte - I don't wanna be in love East Clubbers - My Love Dream Thetaer - As I Am Slipknot - Before I Forget, Eyeless, Volume, Queen Of teh Damned Metallica - Notihng Else Matters Dolores O'Riordan - When We Were Young DJ Shantel - Disko Partizani Darren Hayes - Insatiable Muse - Supermassive Black Hole Maroon 5 - Tangled Evanescense- Korn- Metallica.. - Scars of Life Yüksek Sadaat - Katil&maktül, ben snei arayamam Cannibal Corpse - bütün şarkıları 3 Dors Down - Landing In London Megadeth - Hanger 18 Red Hot Chili Peppers - Hump De Bump |
||
|
||
| boston - more than a feeling | ||
|
||
| grup yorumu tavsiye ederim arkadaşalr.. | ||
|
||
| Ben size japon rock öneririm gerçekten harika. Antic Cafe,Dir en grey,Miyavi,Gazette,Ayabi bunları kesinlikle dinleyin. |
||
|
||
| one republıc-apologıze kesınlıkle dınlemeye deger | ||
|
||
| Sagopa kajmer-K.i.t.s albümü ferhat göçerin yeni albümden 'biri bana gelsin' grup yorum-büyü salt empoze-iyilik meleğin bunlara bu aralar taktım... |
||
|
||
| Travis - Flowers In The Window Pinhani - Zaman Beklemez Emre Aydın - Dayan Yalnızlığım |
||
|
||
| him-killing loneliness apocalyptica-i don't care teoman-sus konuşma |
||