|
||
Gripin son albüm harika! Hayko da tavsiyemdir veeeeeeee BEYONCE feat SHAKIRA: BEAUTİFUL LEAR dinleyin
|
||
|
||
| one republic-stop and stare ve apologize nickelback-how you remind me michelle branch-are you happy now joan osbourne-one of us billy talent-red flag 12 stones-photograph,broken ve fade away seether-fine again ve remedy the cranberries-animal instinct ve salvation dolores o'riordan-ordinary day lost prophets-make a move
|
||
|
||
| HELLDORADO-A DRINKING SONG JAY JAY JOHANSON-SO TELL THE GIRLS..-SUFFERING-RUSH-LYCHEE GREENDAY-BOULEVARD OF BROKEN DREAMS MASSIVE ATTACK -SLY BUSH-GLISERINE-SPEED KILLS-LETTING THE CABLE SLEEP-MACHINE HEAD-ADRENALINE-CHEMICALS BETWEEN US. |
||
|
||
| leonard cohen;ewerybody knows,there is a war,bird on the wire.Iron maiden;wasted years.deep purple;strange kind of woman,smoke on the water,sweet child in time,perfect strangers,knocking at your back door.aklıma geldikçe yazarım.. | ||
|
||
| istanbul attack sagopa kajmer |
||
|
||
| apocalyptica bittersweet redd dünya yeniden dönüyor ve uyan vega elimde değil hayko cepkin fırtınam harika bir şarkı kurban athena... the rasmus u da unutmamak lazım tabi |
||
|
||
| sportfreunde stiller.. | ||
|
||
| ben size nada'yı tavsiye ederim dinlemeyenler için tabi, tarzları ambient(trip-hop)süper şarkıları var böyle insanı rahatlatıyor özellikle oda ve bavul şarkıları müthiş....birde dinlemeyen varmı bilmiyorum ama ben arkın allen yani mercan dedi'yi çook severim çok iyi bir müzisyen sizede tavsiye ederim.=)) | ||
|
||
Green Day'in bütün şarkıları ve Simple Plan'in shut up ve grow up şarkıları!Çok harikalar!
|
||
|
||
| kurban - insanlar | ||
|
||
| teoman ve şebo'nun birlikte söylediği bir parça var size onu tavsiye edecem parçanın adı [ iki yabancı ] |
||
|
||
| linkin park ve hayko cepkin dinleyebilirsiniz | ||
|
||
| bulutsuzluk özlemi,kurban | ||
|
||
| Disturbed-get psycho My chemical romance-to the end ve teenagers As I Lay Dying-forever Almora-cehennem geceleri Placebo-My sweet prince Hayko cepkin-777 Babyshambles-fuck forever Deli-ösyeme g.tümü yee:) Direc-t-wooden love Rocka-zor Sex pistols-lonely boy The horrors-gloves Incubus-drive ....... saolun eğer dikkate alırsanız tabii..
|
||
|
||
NEV i dinleyinnn eminim pişman olmazsınız
|
||