|
||
| Kolera-İnziva (2008) albümü yeni çıktı. favorim:Bir Dilek Hakkı süper bir şarkı. |
||
|
||
| mudvayde=happy | ||
|
||
| The Ting Tings-Shut Up and Let Me Go |
||
|
||
MOR VE ÖTESİ'nden daha iyi bir tavsiye mi olur OLMAZ... ![]()
|
||
|
||
[/quote] MOR VE ÖTESİ'nden daha iyi bir tavsiye mi olur OLMAZ... ![]() ![]() Mor ve ötesi fan sitesindeysen mor ve ötesi tavsiyesi olmaz
|
||
|
||
| Secret Garden-Dreamcatcher (keman ağırlıklı bir müzik,çok hoş) | ||
|
||
| Joan Osborne - One of Us Whitney Houston - I Will Always Love You Lacuna Coil - Tight Rope Within Temptation - Stand My Ground Good Charlotte - Break Apart Her Heart Green Day - She's A Rebel |
||
|
||
| Manu Chao(Rumba De barcelona,Clandestino,Desaparicido,),James Blunt(You are beatiful,1973,Good bye my love,Je Realise),Greean Day'in hemen hemen bütün şarkıları. | ||
|
||
| üç nokta bir | ||
|
||
| Gevende _ Refik (eğlenceli olduğu kadar dinlendirici de, sıcacık bir şarkı) Daniel Powter _ Bad Day ( bugün kötü bir gün diyorsan...ya da her ne diyorsan:) )(bu da ümide ve size sarılan bir parça:) (ne konuştum bee!:D ) |
||
|
||
çilekeeeş
|
||
|
||
| Anima - bana sorma Bluelagoon - call from babylon |
||
|
||
| 30 seconds to mars - the kill my chemical romance - teenagers my chemical romance - cancer |
||
|
||
| piiz - gitme kal bu şehirde, sen yokken, hadi denizim Helldorado- a drinking song 30 seconds to mars-beatiful lie Milburn-What will you do when the money goes apocalyptica-one, unforgiven,faraway,enter sandman,struggle,ı don't care avril lavigne- i can do better, my happy ending placebo- runnig up that hill,every me and every you zakkum- ahtapotlar, hipokondriyak aslı-yardımcı olmuyor redd-nefes bile almadan yüksek sadakat-ben seni arayamam, haydi gel içelim |
||
|
||
Queen Of The Damned filminin tüm soundtracklari
|
||