|
||
| jeff buckley- grace grace albümünün tamamını dinleyin, dinleyin, dinleyin... artık aramızda olmadığını bilmek ne kadar üzücü, oysaki onun sesinden daha bir çok şarkı dinlemek isterdim:( |
||
|
||
| dengesiz herifler-gitme sakin-denek hayatım kilink-insan fiye bir şey olmasa
|
||
|
||
| Gizli Özne Ya belki duymuştursunuz ama çoğu arkadaşım duymamış o nedenle diyorum tüm şarkıları ve bir de unutmadan: Erkan Oğur - Bir Ömürlük Misafir |
||
|
||
| katatonia-strung out puddle of mudd-pshyco trapt-enigma,echo,waiting Death-the philosopher foo fighters-the pretender dream theater-octavarium bullet for my valentine-tears don't fall linkin park-qwerty metallica-last caress ... |
||
|
||
güneşe yolculuk-bayramlık.ve diğer şarkılarınada bakın.pişman olmazsınız
|
||
|
||
| Korkuluk mutlaka dinlenilmesi gereken bir grup. Albümü olan pek çok gruptan daha iyi bir grup. korkuluk.net Amatör gruplar bölümünde Korkuluk ile ilgili konu açmıştım. |
||
|
||
| The Last Shadow Puppets-My mistakes were made for you Coldplay-Lost Emilie Autumn-Dead is the New Alive |
||
|
||
| TOKİO HOTEL TOKİO HOTEL TOKİO HOTEL | ||
|
||
| Be Your Own Pet-Becky Be Your Own Pet-BlackHole |
||
|
||
Alanis morissette-underneath
|
||
|
||
| bence yabancı olarak herkes biliyordur Avril Lavigne gayet iyi bunun dışında Hoobastank bence süper özellikle de Same Direction ve The Reasonharika kesin dinleyin Birde Tizziano Ferro'nun Rosso Relativo ve Perdona iyi |
||
|
||
| yüksek sadakat baştan sonu dinlenmeli.. ihitmaller denizi, belki üstümüzden bir kuş geçer, kafile, ben seni arayamam, aşk durdukça, katil&maktül, yavaş, aklımın iplerini saldım ve döneceksin diye söz ver ilk aklıma gelenler.. moğollar çok iyi.. dinleyiverin gari, bişey yapmalı.. gibi.. makine var yaşam ve sonu yok..izmirli grubumuzu feci destekliyorum ![]() kurban sarı çizmeli mehmet ağa , lambaya püf de çok güzel.. duman bal güzel ![]() göksel, candan erçetin dinlenmeye değer isimler.. 110 çünkü çok güzel bir şarkı.. gripin elalem o şarkıda küfür yoktur.. sadece birol beyin sesi sarhoş gibi olduğundan öyle anlaşılmıştır..slipknot iyidir eyeless, before I forget.. megadeth, dream theater.. cemali şimdi hayallerdesin güzeldir ![]() emre aydının her şarkısı önerilmeye değer.. evanescense my immortalın "özellikle" akustiği gerçeğinden çok daha harikadır.. yine evanescenseden Thoughtless ama kornun söylediği cover olarak..o da orjinalinden daha güzeldir mesela.. himden the kiss of dawn iyidir.. ![]() Always on the Run Lenny Kravitz Calexico Alone Again Or vee yalının tüm şarkıları güzel
|
||
|
||
| Alanis Morissette-Underneath Ana Johnson-We Are 30 Seconds to Mars-A Beautiful Lie Melanie C-Carolyna Apocalipytica-SOS,I Don't Care Avril Lavigne-Forgotten Tokio Hotel-Spring Nicht Yalın-Kalamadım Teoman-Bir Damla Gözyaşı |
||
|
||
| Gizli Özne - Özür Dilerim Şiddetle tavsiye ederim... |
||
|
||
| Roisin Murphy-You Know Me Better The Ting Tings-That's Not My Name Five O'Clock Heroes ft Agyness Deyn-Who Travis-J.Smith Manic Street Preachers-Can't Take My Eyes Off You The Cardigans-Don't Blame Your Daughter Münich-Sides Garbage-Run Baby Run Thievery Corporation ft Emiliana Torrini-Until the Morning |
||