|
||
| Mesela Panik'ten Unutma'yı kesinlikle dinlemelisiniz. Çok komik,hareketli ve eğlenceli bir şarkı... Cemiyette Pişiyorum'dan Bazen Canım Çok Sıkılır. Acayip komik (saçma ama komik) bir şarkı... The Cranberries'den Zombie... Harika bir şarkı tek kelimeyle! Pink'ten Dear My President. Bush'a karşı yazılmış mükemmel bir şarkı... Nirvana'dan My Girl. (Bu gayet bilinen bir parça ama bilmeyenleriniz varsa kesin dinlemelisiniz) Plain White T's'den Hey There Delilah. Çok hoş bir şarkı... Apocalyptica'dan Nothing Else Matters... Bu şarkıya diyecek söz yok! Red Hot Chili Peppers'tan Hey Oh(Snow)... |
||
|
||
| Aslı - Beni Sende Unut | ||
|
||
| cem adrian-aşk bu gece şehri terk etti,sonbahar,ben geldim... | ||
|
||
| Cem Adrian-Sessizce Muse-Unintended(Haarp Live) Duffy-Tomorrow |
||
|
||
| flyleaf,colbie caillat biliosunuzdur belki bunları ama çok seviyorum yazayım dedim bi de you are the musıc in me bu şarkının adı bi filmin şarkısıydı | ||
|
||
| devil's dance-metallica master of puppets-metallica last caress-metallica one-metallica . . . . metallica'nın bütün şarkıları kısaca. symptom of the universe-sepultura
|
||
|
||
| ibranice takılıyorum şu aralar; janet jak esim - durme durme tavsiye ederim. |
||
|
||
| Ogün sanlısoy-Düşmez kalkmaz | ||
|
||
Alanis Morissette-Underneath Ana Johnson-We Are 30 Seconds to Mars-A Beautiful Lie Melanie C-Carolyna Apocalipytica-SOS,I Don't Care Avril Lavigne-Forgotten Tokio Hotel-Spring Nicht Yalın-Kalamadım Teoman-Bir Damla Gözyaşı Ana Johnson-We Are kesinlikle çok güzel bir şarkı |
||
|
||
| simple plan-your love is a lie süper bir şarkı ya mutlaka dinlemelisiniz bence...
|
||
|
||
| Psychopatia - (Slipknot, Mudvayne, Static-x, Fear Factory, Nonpoint, Nothingface, Dry Kill Logic, Linkin Park, Sepultura, Slayer, Soulfly) harika bir şarkı,özellikle de girişi ...
|
||
|
||
| James Dean Bradfield - I'm Left,You're Right,She's Gone Ash - Girl From Mars Five O'Clock Heroes-Good Lovers Five O'Clock Heroes-Skin Deep MGMT-Time to Pretend Sonic Youth-Superstar PNAU-With You Forever Zombie Girl-Living Dead Superstars |
||
|
||
Cem Adrian-Sessizce Dikkat! Aşırı dozda duygulanmak ve ağlamak istiyorsanız Muse-unintended dinlemelisiniz üstelik mükemmel bir parçadır (: Muse-Unintended(Haarp Live) Duffy-Tomorrow
|
||
|
||
| güler - sevgilim hoşçakal güler - bu kadar yeter güler - adem olan anlar güler - geçmişin izlerinden güler - hayali resim özellikle sizlere bu kadar yeter ve hayali resmi dinlemenizi tavsiye ederim... |
||
|
||
| Snow Patrol - Chasing Cars Sheether ft Amy Lee-broken KT tunstall-saving my face Garou-heaven's table Pudple of mudd-we don't have to look back now 3 doors down-here without you Tavsiye ederim süper şarkılar
|
||