|
||
| TNK bütün şarkılarını öneririm 4 tane var zaten; -elveda de(videosu var.) -kalpsiz -sensiz olmuyor -sıra bizde (albümün adı da "sıra bizde" ) |
||
|
||
| bnde tenekeyi öneririm ayrıca zakkum ahtapotlar ıda bi dinleyin derim | ||
|
||
| kesinlikle haykoyu dinlemeyen varsa şimdiden başlasın çok ilginç ve korkunç bir adam bide almora var tabi harikalar 17 OHM bunlarıda tavsiye ediyorum ve ustamızı yani PENTEGRAM DİNLEYİNN |
||
|
||
üçnoktabir'in film şarkısı çok güzeldir kesinlikle dinle
|
||
|
||
| Emre Aydın'ın Bütün Şarkıları Duman'ın Bütün Şarkıları
|
||
|
||
| gripin baba mesleği tavsiyeleriniz üzerine dinledim arkadaşlar cidden çok güzel özellikle sözleri
|
||
|
||
| fatih erdemci-ben ölmeden önce | ||
|
||
| madsen- du schreibst geschichte | ||
|
||
| Özlem Tekin – Sil Baştan Gripin&Manga – Baba Mesleği Sagopa Kajmer – Vasiyet, Bağdat Duman – Özgürlüğün Ülkesi |
||
|
||
james blunt dinleyinn diyorum baska bişey demiyorumm özellikle de you're beautiful evet bence de tabi goodbye my lover'ı unutmayalım o şarkı da çok güzel ayrıca :avril lavigne_complicated teoman_gökdelenlerden(sanırım adı buydu),istasyon insanları şebo_okyanus U2_beautiful day şimdilik yeter |
||
|
||
| mavi sakal _gönlümde alt_siyah orkun tüzel_hastayım ![]() |
||
|
||
| HARAMİLER_MAVİ DUVAR & OASİS_STOP CRYİNG YOUR HEART OUT(Butterfly Effect filminin müziği) | ||
|
||
| emre aydın-kalan sağlar senin olsun piiz-gitme kal bu şehirde kiss j-entercom(videosu süper..) guns n roses-dont cry lasgo-cry reamonn-tonight |
||
|
||
| cem adrian-yağmur | ||
|
||
| Candle in the night-Almora | ||