|
||
| şebnem ferah-kalbim hayko cepkin-bertaraf et drec-t-git emre aydın-belki bir gün özlersin üçnoktabir -dediler cem adrian-kimler geldi kimler geçti |
||
|
||
| vvalllaaha billaaaha ne diyim ki yüksek sadakatin bütün şarkılarıından başkaa Türkçemize dikkat edelim.güzel kullanalım. |
||
|
||
| Aylin Aslım ve Tayfası'nın '4 gün 4 gece' şarkısı güzel Pinhani'nin 'Dön bak dünyaya' ve'Yalandan da olsa'şarkıları güzel Kargon'nun 'Yıllar sonra' şarkısı güzel işte bunun gibi bir sürü şarkı tavsiye edebilirdim ama aklıma şuan bu kadar geliyor |
||
|
||
| hayko cepkin-bertaraf et Kargo-ayrılmam(cover) Şebnem ferah-mülteci Sagopa Kajmer-baytar cem adrian-yağmur bertuğ cemil-yağmur...
|
||
|
||
| gripin-karışmasın kimseler bize cem adrian-yağmur duman-yürekten duman-ah şebnem ferah- artık kısa cümleler kuruyorum pinhani-bir anda çilekeş-siyah hayko cepkin-ölüyorum... |
||
|
||
| pinhani-unutuldular düş sokağı sakinleri-ölümler ve hüzün kovan kuşu aslı-tüm şehir ağladı çilekeş-yetmiyor bülent ortaçgil-değirmenler kerim tekin-kara gözlüm nil karaibrahimgil-rüzgar sting-shape of my heart şebnem ferah-vazgeçtim dünyadan |
||
|
||
| cem adrian-bana özel ünlü-rüya vega-alışamadım yokluğuna ege çubukçu-hayat gripin-yüzünden düşen bin par pinhani-dön bak dünyaya teoman-hayalperest |
||
|
||
| anima- yağmurla gelen piiz-gitme kal bu şehirde,hadi denizim metro-avucumda gökyüzü,git tokio hotel-love is dead,scream ve deftones... |
||
|
||
| tool-sober çilekeş-siyah üçnoktabir-ölmeden ünlü olsam hayko-bertaraf et second-yok artık kargo-arabic fahişe,son defa, sen uyurken şebnem ferah-fırtına,ben bir mülteciyim aklıma şu an bu kadar geldi başka gelirse yazarım
|
||
|
||
| BENCE TOKİO HOTELİN SCREAM ALBÜMÜNÜ BÜTÜN ROCK SEVERLER DİNLEMELİ.AYRICA GRİPİNİN YENİ ALBÜMÜ DE TEK KELİMEYLE SÜPER | ||
|
||
| VEGA - Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı Tokio Hotel - Beichte Good Charlotte - Break Apart Her Heart Avril Lavigne - Nobodys Home Goo Goo Dolls - Iris Green Day - Boulevard Of Broken Dreams Red Hot Chilli Peppers - Snow Hey Oh The Ceasars - Jerk It Out The sounds - Seven days a week Placebo - A Friend In Need |
||
|
||
| bu şarkı milleti zıplatıyor abi buyrun; #Gecersiz YouTube Linki# |
||
|
||
| bulutsuzluk özlemi & aylin aslım - yüzünde yaşam izleri vardı (Live at Bulutsuzluk 20 Yaşında) aylin aslım-zor günler aylin aslım - Kimdi Giden Kimdi Kalan aylin aslım ve tayfası-4 gün 4 gece aylin aslım ve tayfası-böyledir bu işler şebnem ferah-değirmenler bulutsuzluk özlemi,şebnem ferah-sözlerimi geri alamam şebnem ferah-perdeler şebnem ferah-özledim üçnoktabir-film üçnoktabir-iki mutsuz kargo-yıllar sonra kargo-renklerin içinde kargo,şebnem ferah-kalamış parkı gripin,pamela-zor geliyor mor ve ötesinin bütün şarkıları(söylememe gerek yok sanırım ) aslında daha çok var ama aklıma şuanda bu kadarı geliyor ![]() |
||
|
||
| Sentenced - Killing me killing you Scorpions - Love Will Keep Us Alive Eve To Adam- No Regret Tool - Parabola Velvet Revolver - Faithfull ,Fall to Pieces,... Children Of Bodom - Are You dead Yet? KARGO - BAD'LİK AMİRİ |
||
|
||
| bence hayko dinlenmemeli insanı değiştiriyor ama teoman kesinlikle dinleyin | ||