11 Nisan 2009 Bursa Buluşması
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 11 Nisan 2009 Bursa Buluşması  (Okunma Sayısı 3864 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*unforgiven
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Nisan 11, 2009, 07:30:11 ÖS »

Ya keşke başlığı ben açmasaydım kötü hissediyorum kendimi  Sad  Grin

surecim tek başıma gezmedim bugün 6 kişiydik Grin birazdan neler yaptık hepsini yazarım Grin

mehtap evet hep keşke olsaydın dedik ha Undecided olsun birdahaki sefere artık Wink
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2009, 07:22:34 ÖÖ Gönderen: crocus » Logged
Reklamlar
Sponsor Reklamları

Linkler: 1

View Profile
Re: 11 Nisan 2009 Bursa Buluşması
« Posted on: Temmuz 30, 2010, 03:39:46 ÖS »

derin miray
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Nisan 11, 2009, 07:42:52 ÖS »

Fotoğraflar Cansu'daymış birazdan koyarlar Sure'cim..(:
Eğlenmenize sevindim...Bursa tayfası olmasam da gelmeyi çok isterdim yahu..xD
6 Kişi gene iyisiniz çünkü geçen yılki İstanbul buluşmasında biz de 6 kişiydik (1 Şubat)
Bu bir tesadüf olabilir mi..? =P
*unforgiven
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Nisan 11, 2009, 07:43:54 ÖS »

Ya iki hafta sonra filan olmaz zati en son buluşmayı 1 ay önce yaptık çok buluşuyoruz çok Grin ya ama herkesin geldiği bir buluşma yapacağız inşallah Grin
*unforgiven
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : Nisan 11, 2009, 07:44:46 ÖS »

evet fotoğraflar buraya konulmayı bekliyor güzel fotoğraf bulmaya çalışıyoruz da Grin
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2009, 07:25:45 ÖÖ Gönderen: crocus » Logged
Minipop.
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

dımdımmmm.

« Yanıtla #19 : Nisan 11, 2009, 07:54:04 ÖS »

evet fotoğraflar buraya konulmayı bekliyor güzel fotoğraf bulmaya çalışıyoruz da Grin
bir beğenemedik  Cheesy çok tipsiz çıkmışız yaaa  Cheesy
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2009, 07:25:30 ÖÖ Gönderen: crocus » Logged
*unforgiven
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : Nisan 11, 2009, 08:36:11 ÖS »

bu fotoğrafları bile zor seçtik aybikeyle Grin çünkü fotoğraflarımız gerçekten çok tipsiz Grin en güzelleri bunlar diyebilirim Grin ama diğerlerinin hepsini facebook a koyuyorum millet oradan bakabilirsiniz Wink

son fotoğrafı özellikle seçtik..  ayakkabılarımız ve rekor müzik  Grin Grin
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2009, 07:26:31 ÖÖ Gönderen: crocus » Logged
derin miray
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Nisan 11, 2009, 09:34:51 ÖS »

En son fotoğraf bir sanat harikası çok beğendim..(!) xD
Rencire binmişsiniz bu arada ben de binmek istiyorumm..xD
Çok kıskandım gerçekten kısa ama öz olmuş..Sevindim sizin adınıza..xD

Dşpnot: Bu arada fotoğraf makinesinin tarihi 2 yıl geri Cansu düzelt onu çabukk..xD
« Son Düzenleme: Nisan 11, 2009, 09:36:25 ÖS Gönderen: derin miray » Logged
Mavi masal ülkesi.
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #22 : Nisan 11, 2009, 09:42:06 ÖS »

Laan bebeğimmm çok güzel fotolar bee Undecided Bende istiyorum,kıskandım! Grin
Bir dahaki buluşmada ben olmaz isem başınıza gelecek var,haberiniz olsun.. Kiss
Mesajlar içinde rica ederim,daha çok atardım ama son mesajdan sonra sızmışım. Grin
Ayrıca şu rencır olayına çok kızdım çok.. Angry Bensiz nasıl bindin bebeğim Sad ( Cheesy)
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2009, 07:28:00 ÖÖ Gönderen: crocus » Logged
*unforgiven
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : Nisan 11, 2009, 09:45:19 ÖS »

Ya maltoz fotoğraf makinem ne yapayım düzeltsem bile yine bozuluyor Grin

ya gel kankoşum yine bineriz rencıra  Grin kübra sağolsun o çekti sanat harikamızı Grin benim ayaklarım rekor müziğin arkasında xD Grin

merve eksikliğini çok hissettik kesinikle birdahakine gelmelisin Grin

dipnot : keşke rekor müziğe çekerken buzlu cam koysaydık reklam oldu şimdi Grin
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2009, 07:29:10 ÖÖ Gönderen: crocus » Logged
Mavi masal ülkesi.
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #24 : Nisan 11, 2009, 09:51:29 ÖS »

merve eksikliğini çok hissettik kesinikle birdahakine gelmelisin Grin

Fotoğraflarda bile belli yokluğum,pek bir asık suratınız Tongue Grin Geleceğim,geleceğim önceden haber verin ama o zaman gelebilirim.Malum ben bir de 1 saat falan yol gelmem gerek Undecided
Neyse uzatmayalım,güzel eğlenmişsiniz valla sevindim sizin adınıza Kiss
« Son Düzenleme: Mayıs 01, 2009, 01:56:07 ÖS Gönderen: merve_mor » Logged
*unforgiven
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : Nisan 12, 2009, 02:58:30 ÖS »

Kısa ama eğlenceli bir gündü evet Cheesy hazır işim de yokken neler yaşadığımızı anlatayım Cheesy

Biz kübrayla daha önceden 12 de buluşma planı yapmıştık.. Buluşmadan önce gezip abur cubur almayı planlıyorduk Grin Ama cuma gecesi grup arkadaşlarım yarın stüdyoya gidiyoruz deyince planlarımız suya düştü Tongue Sonra zaten aybikeyi de alacaktık hepsi iptal oldu. Böyle olunca ben de stüdyoya kübra ile gitmeye karar verdim. Sonra kübra bensiz gidip aybikeyi alacaktı kimse kimseyi ekmemiş olacaktı Grin

Ama planladığımızdan farklı bir gün geçirdik Grin saat 12 de stüdyoya girecektik ama olmadı Grin stüdyo zaten açılmamış biz de kübrayla geç buluşabildik Grin stüdyoya gittiğimizde saat 12.40 dı yanlış hatırlamıyorsam.. Grin

Grup arkadaşlarım kızdı bana nerdesin diye Tongue Neyse sonra çalmaya başladık. Okuldan bir arkadaşımız daha geldi stüdyoya. Saat ilerliyordu bu arada. Sonra kübra burakla konuştu sanırım o da geldi stüdyoya Grin içeride 8 kişi olduk ki en fazla 6 kişi alıyorlardı.. Adam sonra geldi içeri sormanız gerekirdi ben en fazla 6 kişi alıyordum bakın 8 kişisiniz filan dedi.. Haklıydı bence. Sonra solistimiz birşey söyledi ne söylediğini anlayamadım. Adamla bizim solist ufak bir tartıştılar orada.. Neyse sonra çalmaya devam ettik biz. Saat 2 olmuştu. Aybike kübraya korayın oradayım diye mesaj atmış. Beklettik aybikeyi orda bayağı Sad Saat ikide stüdyodan çıktık grup arkadaşlarım çalışmaya devam etti..

Aybikeyle buluştuk sonra. Kübra, burak, aybike ve ben aç ve yorgun olduğumuz için yemek yiyebileceğimiz bir yer aradık. İsmini tam hatırlamadığım bir yere girip yemek yedik. Zilli ye gitmeyi planlıyorduk. Sonra erman ve gökhanla buluştuk. Onlar da zilli den çıkmışlar. Oranın çok kalabalık olduğunu söylediler. Biz de vitamine gitmeye karar verdik.

O gün bursaspor maçı olduğu için kültürpark bayağı kalabalıktı Grin Neyse gittik ve oturduk vitaminde. Neredeyse bütün gün orada oturduk ve sohbet ettik zaten Grin Erman nargile biz de icetea filan içtik Grin Sonra burak lunaparka gidelim ranger a filan bineriz dedi. Ben de zaten severim ranger a binmeyi olur dedim. Ama aybike ve kübra binmek istemediler. Biraz daha oturup bir kaç fotoğraf çekindikten sonra kalktık ve lunaparka doğru yürümeye başladık..

Lunaparka gittiğimizde biletleri aldık ve beklemeye başladık. Ranger dakiler inince bizde ceplerimizdekileri filan kübrayla aybikeye bırakıp gittik. Ben gözlüğümü de verdim kübraya acayip başım döndü hiçbir şey göremem gözlüğüm olmadan Grin malum 6 numaralar Grin neyse sonra tam gireceğiz bir kaç tane ufak çocuk vardı önümüzde. Bana baktı ve "abla ben seni bir yerden hatırlıyorum" dedi. Bende nereden dedim. "Sen biryerde dans mı ediyordun" dedi koptum allahım ya dansçı tipi mi vardı bende acaba o gün Grin Grin bende hayır alakam yok dedim. Ama ben seni biryerde dans ederken gördüm diye ısrar etti.. Ya zaten dans etmeyi sevmem ben ne işim olur dansla Grin Grin

Neyse bindik rangera.. Gözlüklerim yoktu hiçbir şey göremedim.. Ki gözlüklerim olsaydı da göremezdim saçım başım birbirine girdi orada zaten..  Grin bir yandan bağırıp bir yandan saçlarımı önümden çekmeye uğraştım ranger boyunca.. Komikti Grin

Rangerdan sonra birkaç fotoğraf daha çekindik ve dağıldık. Ermanla gökhanı aşağıda bırakıp yukarı doğru yürümeye başladık.. Yolda andaşı gördük ki ekti bizi gelmedi buluşmaya ona kızgınız Angry haftaya gelemem dediği için dün yapmıştık buluşmayı..

Şaypanın önünde de burağı bıraktık ve oradan heykele doğru yürümeye başladık. Aybikeyle evlerimiz bayağı yakın olduğu için aynı otobüsle gidecektik. Timurtaşa geldiğimizde önümüzde 16i yi görünce direkt kübraya "görüşürüz" deyip atladık komikti ya Grin eve geldiğimde annem niye bu kadar geç kaldın diye sorguya çekti ki beklediğim bir şeydi bu Tongue aslında çok da geç değildi ya saat  7 filandı sanırım..

Güzel bir gündü Grin Grin
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2009, 07:37:59 ÖÖ Gönderen: crocus » Logged
burki
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

myspace/posedonmusic

« Yanıtla #26 : Nisan 12, 2009, 04:53:19 ÖS »

anlatmış herşeyi yukarıdaki arkadaş. Gelemeyenlere duyurulur  Wink
Minipop.
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

dımdımmmm.

« Yanıtla #27 : Nisan 12, 2009, 06:59:45 ÖS »

cansu maşallah Cheesy 16i yi bile yazmış Cheesy 

*unforgiven
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #28 : Nisan 12, 2009, 07:15:34 ÖS »

haha xD otobüsümü seviyorum xD ya o 16i nin bindiğimiz otobüsünde bir basamak var ya hani girişte oraya takılıp düşüyordum hep ya Grin Grin diğer 16i ler bana daha sempatik geliyor Grin
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2009, 07:38:58 ÖÖ Gönderen: crocus » Logged
Minipop.
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

dımdımmmm.

« Yanıtla #29 : Nisan 13, 2009, 05:32:49 ÖS »

16i yi sevmiyorum eski onlar kırmızı otobüsleri sevmiyorum doğrusu,biraz daha üst durakta bıraksa benimde otobüsüm olacaktı 18i ye takılıyoruz Tongue
ahaha harbiden iyi eğlenmişiniz Cansu,neyse ilerikine bakacağız  Cool
dımdımdımmm edit bi'kere onlar mavi tamam mı Grin
neyse konuyu dağıtmayalım  Smiley
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2009, 07:40:06 ÖÖ Gönderen: crocus » Logged
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: