|
|
|
|
kadirr
MorVeÖtesiFan

İçindeki çocuğa sarıl , sana insanı anlatır..
|
 |
« Yanıtla #76 : Şubat 14, 2009, 03:35:26 ÖS » |
|
Arap - yatları ' na hoş geldiniz  yatmaktan başka birşey bilmiyorlar zaten iyi oluyor , gelişen teknoloji de araplar çok daha geri kalınca bakalım öyle yatabilecekler mi acaba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+++KoRn+++
|
 |
« Yanıtla #78 : Şubat 16, 2009, 09:24:50 ÖS » |
|
pardon ama saçmalamayın lütfen..orada o herif istanbul'a bomba yağsa siz ne yapardınız derken ve yalanları saydırırken başbakanın orada kuzu kuzu oturacak hali yoktu ! çok biliyorsanız siz yönetin ülkeyi..kolay mı acaba ?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.başak
MorVeÖtesiFan

!
|
 |
« Yanıtla #79 : Şubat 17, 2009, 10:31:26 ÖÖ » |
|
pardon ama saçmalamayın lütfen..orada o herif istanbul'a bomba yağsa siz ne yapardınız derken ve yalanları saydırırken başbakanın orada kuzu kuzu oturacak hali yoktu ! çok biliyorsanız siz yönetin ülkeyi..kolay mı acaba ?!
ne yani oturumu terk etmek marifet mi?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+++KoRn+++
|
 |
« Yanıtla #80 : Şubat 17, 2009, 02:18:19 ÖS » |
|
marifet demedik ! ben burada başbakanı falan da savunmuyorum, yanlış anlaşılmasın. bunu defalarca söyledim zaten..kime ne öğretiyorsunuz ki siz ?! peki sizce bay peres'in o kuyruklu yalanlarını oturup dinlemeli miydi acaba !!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ancient Mariner
İspanya - 1936
Moderatör

ANARRES
|
 |
« Yanıtla #81 : Şubat 18, 2009, 03:23:59 ÖS » |
|
saçma, adam birden müslüman dünyasının halk kahramanı oldu, aslında bişey yaptığı yok. madem o kadar ''delikanlı'' israille olan müttefikliği, antlaşmaları fes etsin. adam ''dik duracaz ama dikleşmeyeceğiz'' gibi baştan sona sorunlu, çelişkili hikayeler anlatıyor, karşısndakiler bişey bilmeden alkışlıyor, olan budur. yani daha davos'a gitmemekle birşey olmuyor. hala anlaşılmayan şu ki liberalden adam olmaz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 18, 2009, 08:48:02 ÖS Gönderen: spartakus »
|
|
|
|
|
a.başak
MorVeÖtesiFan

!
|
 |
« Yanıtla #82 : Şubat 18, 2009, 08:23:43 ÖS » |
|
marifet demedik ! ben burada başbakanı falan da savunmuyorum, yanlış anlaşılmasın. bunu defalarca söyledim zaten..kime ne öğretiyorsunuz ki siz ?! peki sizce bay peres'in o kuyruklu yalanlarını oturup dinlemeli miydi acaba !!!!!
pardon ama biraz sakin ol istersen kimseye bir şey öğretmiyoruz yaptığı gereksizdi bundan bahsediyoruz oturumu terk etti de ne oldu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öyq
MorVeÖtesiFan

fana geri döndüm=))
|
 |
« Yanıtla #83 : Şubat 19, 2009, 02:19:52 ÖS » |
|
bazı kesimler nasıl Atatürk'ü putlaştırmayalım diyorlarsa, bence Erdoğan'da putlaştırılmamalı.  hala arkasındayım bu görüşün. ve dün bu İsrail'in başbakanı mıdır nedir konuşmuş. Bush yakın arkadaşıymışta mış mış. Erdoğan'a herhangi bir başbakan demiş miş. yine ortalığı karıştıran belli, adam her taşın altından çıkıyor: Bush. neyse biraz saçmaladığımı fark ettim. ortalığı yumuşatıyorum, bu olayla ilgili bir espri yapacağım: -Emine Erdoğan neden ağlamış? -Kocası sadece "one minute" i bildiği için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lel92
MorVeÖtesiFan

Unutmak kolay karta "10" taksit.. !
|
 |
« Yanıtla #84 : Mayıs 10, 2009, 02:42:55 ÖS » |
|
keşke işçiyi ezileni yoksulu da böyle savunsa.. neymiş türkiye islam ülkelerinin başını çekcekmiş .. türkiye önce kendi içindeki sorunları halletsin. erdoğan nın samimiyetine hiç bir zaman inanmadım bu olayda da aynen öyle yapıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ecesar
|
 |
« Yanıtla #85 : Mayıs 31, 2009, 03:33:45 ÖS » |
|
keşke işçiyi ezileni yoksulu da böyle savunsa.. neymiş türkiye islam ülkelerinin başını çekcekmiş .. türkiye önce kendi içindeki sorunları halletsin. erdoğan nın samimiyetine hiç bir zaman inanmadım bu olayda da aynen öyle yapıyorum.
çok haklısın.. nerede ne tepki göstereceğini bilse iyi olur, Amerika'ya neden tepki gösteremiyor peki diye sorarım ben de...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cambaz!
MorVeÖtesiFan

HaYaT MeMaT MeSeLeSi
|
 |
« Yanıtla #86 : Haziran 01, 2009, 08:25:59 ÖS » |
|
bu kişi en zor durumlarda bile soğuk kanlı olması gereken, ileri görüşlü olması gereken biri...bir başbakan...ama ben burada ne soğukkanlılık, ne de bir ileri görüşlülük görüyorum..kendi partisinin geleceği için oldukça iyi bir roldü tabi  burada devleti temsil eden bir başbakandan bahsediyoruz herhangi bir vatandaştan değil...herhangi biri çıkıp konuşsa bu şekilde arkasında olurdum her zaman..ama uluslararası boyutlarda düşününce kesinlikle yapılmaması gereken bir şeydi..bunun acısı elbet çıkacaktır. çoğu insanın bu şekilde tebriğini kazandı ama yaptığı kesinlikle yanlıştı... sizce atatürk yaşasaydı (hani hep öyle deriz ya) bu şekilde bir tepki verir miydi? tabiki tayyiple ulu önder karşılaştırılamaz tayyip yanından bile geçemez hatta  özetle hareket yanlıştı...van münit 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlı_cadı
MorVeÖtesiFan

yalnızlık güzel şeydir..zor olsa da...
|
 |
« Yanıtla #87 : Haziran 15, 2009, 04:58:51 ÖS » |
|
Çok doğru bir hareket yaptı ! Seçim için bir oyun olarak görmedim şahsen...
yok artık..gerçekten böyle düşünenler var mıdır merak ettim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|