Mıttaka :)
MorVeÖtesiFan

Umutsu...
|
 |
« Yanıtla #120 : Ağustos 08, 2009, 12:02:19 ÖÖ » |
|
Yüzde 90ı yaramıyor maalesef..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mass Hypnosis
|
 |
« Yanıtla #121 : Ağustos 27, 2009, 09:44:14 ÖS » |
|
Seçeceğiniz mesleğe göre değişir bu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~wise~
MorVeÖtesiFan

aşk sahnesinde rol bekler gibi...
|
 |
« Yanıtla #122 : Ağustos 29, 2009, 03:10:43 ÖS » |
|
bazıları unutulur bazıları unutulmaz bu gelecekteki seçimlerimize bağlı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hazel_06
|
 |
« Yanıtla #125 : Eylül 08, 2009, 11:35:39 ÖS » |
|
çogu hiçbir işimize yaramıo bence sadece adı ders olsun diye ezberlememizi istedikleri sacma sapan seyler var.ama bazı bilgiler de cok gerekli o bilgilerin de hakkını yemek istemem acıkçası 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hazel_06
|
 |
« Yanıtla #126 : Eylül 08, 2009, 11:39:37 ÖS » |
|
Matematik dışındakiler yarar  bu arada bu yorumu yeni gördüm bence matematik de cok gerekli bir ders.itiraf ediyorum zor ama hayat matematik üzerine kurulu.en basitinden iki ekmek aldıgında ne kadar verecegini ve para üzeri olarak ne kadar alacagını hesaplayabiliyorsun ya da aldıgın harclık,maas ne kadar aldıgını nereye ne kadar verecegini hesaplaman gerekio bu da matematik sayesinde oluyo.herseyin para oldugu günümüzde matematik çok degerli tabi bu benim görüsüm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kırık pencere
|
 |
« Yanıtla #127 : Eylül 08, 2009, 11:43:45 ÖS » |
|
Matematik dışındakiler yarar  bu arada bu yorumu yeni gördüm bence matematik de cok gerekli bir ders.itiraf ediyorum zor ama hayat matematik üzerine kurulu.en basitinden iki ekmek aldıgında ne kadar verecegini ve para üzeri olarak ne kadar alacagını hesaplayabiliyorsun ya da aldıgın harclık,maas ne kadar aldıgını nereye ne kadar verecegini hesaplaman gerekio bu da matematik sayesinde oluyo.herseyin para oldugu günümüzde matematik çok degerli tabi bu benim görüsüm  Ahah tabi marketten alışveriş yaparken karmaşık sayılarla hesap yapıyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birkan
|
 |
« Yanıtla #128 : Kasım 21, 2009, 06:15:00 ÖS » |
|
Bence işe bir de şu açıdan bakmak gerek:Doğru o dersler belki ilerde hiçbir işimize yaramayacak ama onların öğrenciye verilmesi ve öğrencinin onu ne kadar alabildiği vb. gibi konularda düşünürsek bu dersler öğrencilerin neye göre seçileceğini belirler..Yani bu dersler olmasa bu öğrenciler hangi kritere göre seçilecek bu da ayrı bi soru olurdu... Ama Üniversitedeki dersler hayatta kesinlikle işimize yarayacak ,en azından benim için %100 yarayacak ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dinazor
MorVeÖtesiFan

muko ~
|
 |
« Yanıtla #129 : Kasım 26, 2009, 07:20:26 ÖS » |
|
Matematik dışındakiler yarar  bu arada bu yorumu yeni gördüm bence matematik de cok gerekli bir ders.itiraf ediyorum zor ama hayat matematik üzerine kurulu.en basitinden iki ekmek aldıgında ne kadar verecegini ve para üzeri olarak ne kadar alacagını hesaplayabiliyorsun ya da aldıgın harclık,maas ne kadar aldıgını nereye ne kadar verecegini hesaplaman gerekio bu da matematik sayesinde oluyo.herseyin para oldugu günümüzde matematik çok degerli tabi bu benim görüsüm  Ahah tabi marketten alışveriş yaparken karmaşık sayılarla hesap yapıyoruz  hatta trigonometri de gerekir ekmek alırken.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kızıl güneşim
|
 |
« Yanıtla #130 : Temmuz 10, 2010, 09:22:00 ÖS » |
|
türkiye eğitim sistemi böyle devam ederse yaramaz hiçbi yerde...çünkü ezber
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kırık pencere
|
 |
« Yanıtla #131 : Temmuz 12, 2010, 02:58:22 ÖÖ » |
|
yararmış mesele günlüğümüzü osmanlıca yazarmışız hahah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kızıl güneşim
|
 |
« Yanıtla #132 : Temmuz 12, 2010, 05:37:22 ÖS » |
|
yararmış mesele günlüğümüzü osmanlıca yazarmışız hahah.
ahahahhaa  komik olurdu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~ Hanzu.. ~
MorVeÖtesiFan

Bikaauz you are suqar..:))
|
 |
« Yanıtla #133 : Temmuz 12, 2010, 06:04:51 ÖS » |
|
Genelde etrafımdakilere bir soru sorunca "Amaan unuttum gitti." gibi cevaplar veriyorlar.Yani tabiki bazıları kalıcak ama bazıları da unutulup gidecek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|