|
vemor
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 23, 2010, 11:46:22 ÖÖ » |
|
konser saati 6-10 mu olucak yine 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sebastian Black
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 26, 2010, 01:18:18 ÖÖ » |
|
konser saati 6-10 mu olucak yine  Hayır saat 20.30 da başlayacak konuşmalar sunum falan 21 civarında konser başlar.23.30 civarındada biter.Ayrıca arabası olmayanların Kadiköy dışından gelmesini önermiyorum dönüş zor olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TekiL
MorVeÖtesiFan

yalnızlıktır ganimetim
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 27, 2010, 04:50:25 ÖS » |
|
Aman ne kültür başkenti hepsi faso fiso kadıköy konserine gelenlerin güçlükle evlerine gittiğinden eminim... Birde bu konserin biletleri '' biletix '' te falan çıkacak mı şatışa...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2010, 04:52:11 ÖS Gönderen: TekiL »
|
|
|
|
|
*Haarp
MorVeÖtesiFan

Son los locos que invertaron el amor
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 27, 2010, 05:28:07 ÖS » |
|
Aman ne kültür başkenti hepsi faso fiso kadıköy konserine gelenlerin güçlükle evlerine gittiğinden eminim... Birde bu konserin biletleri '' biletix '' te falan çıkacak mı şatışa...
Yoo gayet rahat döndük...  Hayır eklenmemiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sebastian Black
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 27, 2010, 06:48:19 ÖS » |
|
Arkadaşlar biletler biletixte çıkmayacak çünkü bu konser istanbul tabip odasının düzenlediği bir konser o yüzden sadece tabip odası üyelerine bilet verilecek fakat babam bu konserin organizatörü olduğu için mor ve ötesi fanlarıda gelebilecek biletleride benden alabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dinazor
MorVeÖtesiFan

bleak
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 28, 2010, 06:19:23 ÖS » |
|
Yoo gayet rahat döndük...  Hayır eklenmemiş. ben de gayet rahat döndüm fakat bunu demeye hakkım yok sanırım, çok yakındık da (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vemor
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 29, 2010, 11:11:01 ÖÖ » |
|
Biletleri BiletiX 'e sordum gelmemiş daha kapıda satılır heralde biletsiz kalmıyalımda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sebastian Black
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 01, 2010, 01:39:02 ÖS » |
|
Arkadaşlar biletix e sormayın bu biletler ne biletix te nede gişede satılacak biletlerin hepsi bende almak isteyenler ö.m atsın buluşup veriyim biletlerini. biletlerin neden sadece bende olduğunu merak edenlerde diğer mesajlarımdan öğrenebilir.Buyrun biletlerin resmi http://i50.tinypic.com/2dw7sl.jpgAyrıca bazı arkadaşlar nerde buluşucaz diye soruyorlar buluşma yerleri Bostancı Gösteri Merkezi-Lunapark,Bostancı Kahve Dünyası önü,Şenesenevler Lisesi, Kozyatağı İlköğreim okulu,kazasker mado ve kazasker mcdonals tır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mvö
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 04, 2010, 12:25:27 ÖS » |
|
ben istanbul tabip odasını arayıp sordum parayı veren herkes konsere gelebiliyormuş.yani üye olmak zorunlu değilmiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sebastian Black
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 04, 2010, 12:46:35 ÖS » |
|
ben istanbul tabip odasını arayıp sordum parayı veren herkes konsere gelebiliyormuş.yani üye olmak zorunlu değilmiş.
evet öyle ito şubelerinden,hastahane birim temsilcilerinden ya da benden alabilirsiniz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 04, 2010, 01:03:59 ÖS Gönderen: Sebastian Black »
|
|
|
|
|
TheUndyingDarkness
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 04, 2010, 04:42:33 ÖS » |
|
Kadıköyden dışından zor olur diye vazgeçiyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayat81
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 04, 2010, 11:50:04 ÖS » |
|
evet öyle ito şubelerinden,hastahane birim temsilcilerinden ya da benden alabilirsiniz. Bunu bize söylemen için bir başkasının mı öğrenmesi gerekiyordu, daha önce sadece benden alabilirsiniz diyen sizdiniz.Kadıköydeyim nerden alabilirim diyorum bana bostancıya gelmen lazım falan filan diyorsunuz desenize tabip odalarındanda alabilirsin diye kadıköyde var ito şubesi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sebastian Black
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 05, 2010, 12:27:15 ÖÖ » |
|
Sen bana bu soruyu sorduğun zaman ito şubelerinden satılıp satılması belli değildi.Bak daha yeni çıktı şubelerden satış olayı.Ben o sıralarda satılmayacağını düşündüğümden sana sadece bende dedim.Ayrıca benim bu işten hiçbir kazancım yok sadece mvö fanlarıda bu konsere gelsinler ve ya daha kolay bilet alsınlar cağaloğluna ya da kadiköye gitmesinler istedim.Evet zaten bundan sonra bilet için bana başvurmayın istabip.org dan ito şubelerinin adreslerini alıp gidip alın biletinzi.Sadece sena ve emre bilet ayırmamı istemişti onalra bilet ayırıcam onlarda evlerine yakın şube varsa gidip alabilirler adreste sorun yaşıyorlarsada bana başvursunlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Khob-Love
MorVeÖtesiFan

silverknsy .