|
|
|
|
|
Mavi masal ülkesi.
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 24, 2008, 06:24:31 ÖS » |
|
Baştan beri iddialıydık hala da iddialıyız.  Oraya çıkıp biryerlerini gösterip açık seçik striptiz yapan rakiplerimizin bizi geçemeyeceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
!.seLen.!
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 24, 2008, 07:19:11 ÖS » |
|
"bizi seyreden genç kızların Mor ve Ötesi grubunu seksi bulduklarına inanıyorum"
ben de  öncelikle kerem'in inancını destekliyorum  çok doğru şeyler söylemişler ayrıca rahat ve kendilerinden emin olmaları çok güzel  umarım azerbaycan,arnavutluk gibi ülkelerden iyi puanlar alırız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
halimiz duman
MorVeÖtesiFan

Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene....
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 24, 2008, 07:24:57 ÖS » |
|
Bence de sonuçta onların güzel kızları varsa bizimde güzel MOR VE ÖTESİ üyelerimiz var bu dünya da hep erkek yok....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firat
MorVeÖtesiFan

Aşktın Sen Gidişinden Bildim Seni >-> mLs<-<
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 24, 2008, 07:26:29 ÖS » |
|
Mor Ve Ötesi her zaman ve her haliyle bizim birincimiz. Umarım haklı bir zafer elde ederiz. Tek dilegim bu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mer_ve_ötesi
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 24, 2008, 07:33:48 ÖS » |
|
cok güzel konusmuslar yine. kendilerinden emin tavırlarına bayılıyorum gayet rahatlar.haklılarda rahat olmamak için hiç bi sebep yok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rock_dream91
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 25, 2008, 10:31:28 ÖÖ » |
|
malesef hak ettiklerini alamadılar oarada müzik değil ülkeler arasında siyasi politika hükümlüm oluyor nedense
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2008, 11:12:11 ÖÖ Gönderen: rainbow »
|
|
|
|
|
morveötes(i)layda
Yeni Üye
LOVE YOU MOR VE ÖTESİ
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 25, 2008, 11:11:03 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kırık pencere
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 25, 2008, 11:43:49 ÖÖ » |
|
elbette iddalıydık en iyi şarkı bizim şarkımızdı hiç mütevazi olamayız sanırım.. Malesefk i siyasi çekişmeler(! )bizi 7. yaptı olsun yarışmada ama onlar bizim tek ve sonsuz birincilerimiz kalbimizde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E.Ü
MorVeÖtesiFan

ZKC //26 şubat etkisinde.
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 25, 2008, 03:55:53 ÖS » |
|
Hala iddialıyız en iyi şarkı bizimkisi evet kesinlikle oyle... umarım bir dahaki eurovision;şarkı yarışması olur.Bu 'EUROVİSİON SİYASET YARIŞMASIYDI'..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
werda
MorVeÖtesiFan

people always lıve
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 25, 2008, 06:38:01 ÖS » |
|
Gercekten siyasete dayalıydı ve seksiliğe  yani artık kapalı giyinen bi sarkıcı gördüğümde ilk tepkim ama olmazki yarısmaya aykırı giyinmişsin olmuştu  Türkçe bi sarkıyla 7. olmamız gercektende iyi bir sonuç bence tabikş en azından ilk 5e girmemizi isterdim ama buda iyi bir sonuçtur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mass Hypnosis
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 25, 2008, 06:42:03 ÖS » |
|
iddiamız bitmedi ve hala sürüyor.değersiz bir müzik yarışması için güvenimiz asla bitmez.zaten müzik yarışması da değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaygusuz
MorVeÖtesiFan

Yol gözümü dağlıyor bak Ağlasamda boş Bendeki zehi
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 25, 2008, 06:44:03 ÖS » |
|
Hala iddialıyız en iyi şarkı bizimkisi kesinlikle en iyi bizim şarkımız.. bu arada ispanya'ya çok şaşırdım şarkıları güzeldi ama istenilen oyları alamadılar..türkiyeden'de ermenistana yüksek puan gitmesi ayrı bir enstantane oldu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|