|
more and more
|
 |
« Yanıtla #45 : Ekim 16, 2009, 07:13:11 ÖS » |
|
Bana yakışsada yakışmasa da beni bırakmadığı kesin, belki de en sadık dostum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rock or rock
MorVeÖtesiFan

Cehennem yolu kaç tane ki?
|
 |
« Yanıtla #47 : Ekim 24, 2009, 11:09:29 ÖÖ » |
|
Acı kimseye yakışmaz ve yakıştırılamaz. . Acı çekmeyi sevmeyen insan varmıdırr??  Heralde, acı çekmeyi seven insan varmıdır? yazmak istedin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dlya
MorVeÖtesiFan

H.I.M_(-(WampiresS)-)_--
|
 |
« Yanıtla #48 : Ekim 24, 2009, 09:31:33 ÖS » |
|
Acı kimseye yakışmaz ve yakıştırılamaz. . Acı çekmeyi sevmeyen insan varmıdırr??  Heralde, acı çekmeyi seven insan varmıdır? yazmak istedin. Yok ya vv doğru yazdım  :DBana Doktor(Away From Me) demişti İnsan hem ruhsal hem bedensel kendine acı çektirmeyi seven mazoşisttin tekidir  etkilenmiştim baya ya dertliydim biraz o anlarda da  Yani sonuç olarak Ahmet'e katılıyorum insan kendine acı çektirmeyi sever. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 25, 2009, 01:24:14 ÖÖ Gönderen: bad_dream »
|
|
|
|
|
rock or rock
MorVeÖtesiFan

Cehennem yolu kaç tane ki?
|
 |
« Yanıtla #49 : Ekim 25, 2009, 05:20:03 ÖS » |
|
Acı kimseye yakışmaz ve yakıştırılamaz. . Acı çekmeyi sevmeyen insan varmıdırr??  Heralde, acı çekmeyi seven insan varmıdır? yazmak istedin. Yok ya vv doğru yazdım  :DBana Doktor(Away From Me) demişti İnsan hem ruhsal hem bedensel kendine acı çektirmeyi seven mazoşisttin tekidir  etkilenmiştim baya ya dertliydim biraz o anlarda da  Yani sonuç olarak Ahmet'e katılıyorum insan kendine acı çektirmeyi sever.  Tamam her kes acı çeker bazende kendi kendine çektirip seve bilir bende de olur bazen ama bu herkesde aynı deyildir onun için öyle yazdım, insanlık adından konuştum yani.  Böyle fikirlerde hep Ahmetden çıkıyor (iyi anlamda söylüyorum fikirleri hem ilginc hem de mantıklı olduğu için) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bad_dream
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #50 : Ekim 25, 2009, 05:29:14 ÖS » |
|
Arkadaşlar 2'den fazla alıntı yapmayalım ikili konuşmalara izin veriyoruz lütfen bunu suistimal etmeyelim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Ra
|
 |
« Yanıtla #51 : Ekim 25, 2009, 06:06:17 ÖS » |
|
kendisiyle bir bütün olduğum için artık yakışır oldu  başka kimseye yakışmıyor....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eslin
|
 |
« Yanıtla #52 : Ekim 25, 2009, 06:16:29 ÖS » |
|
kim üzerine acıyı yakıştırabilir ki?kim acı şeyler yaşamak isterki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dlya
MorVeÖtesiFan

H.I.M_(-(WampiresS)-)_--
|
 |
« Yanıtla #53 : Ekim 26, 2009, 03:25:29 ÖS » |
|
Haklısın herkez sevmeye bilir ama kendi adıma konuş ayım ben severim ama çok değil ya 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 26, 2009, 03:26:29 ÖS Gönderen: bad_dream »
|
|
|
|
|
|
zafer_bergama23
|
 |
« Yanıtla #54 : Aralık 28, 2009, 08:34:56 ÖS » |
|
ben resmen mazoşiste bağlıyorum farkında olmadan msnde bile neden turuncu nickler kullandığımı anlıyorum artık  en kötüsüde rol yapıyorum sanki çok mutluymuş gibi ama işe yarıyor sanki...nasıl davranıyorsam öyleyim modundayım bu aralar bakalım...çarmıhta gibi yaşıyorum kendimi bildim bileli..isa'yla filan aynı burçtanız zaten (edit:2gün varmış lan ) aramızda  çok fazla gülüyorsamda ağlamamak için çoğu zaman...yok ya benden hayır gelmez..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 29, 2009, 09:22:00 ÖS Gönderen: zafer_bergama23 »
|
|
|
|
|
Firat
MorVeÖtesiFan

Aşktın Sen Gidişinden Bildim Seni >-> mLs<-<
|
 |
« Yanıtla #55 : Ocak 14, 2010, 12:03:36 ÖS » |
|
''Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olamıyorsa , insanda acı çekmeden olgunlaşamaz.''
Konfüçyüs
Acı insan ruhunun vazgeçilmez bir parçasıdır... Gölge gibi her zaman ve heryerde bizi yalnız bırakmaz. En sadık dostumuzdur ve hiçbir zaman bize ihanet etmez ve her zaman gerçekleri yüzümüze vurur.Bu belkide laftan anlamadıgımızdan içindir belki de. Laftan anlarsak birşey degişir mi orası muamma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TekiL
MorVeÖtesiFan

el pueblo unido jamas sera vencido
|
 |
« Yanıtla #56 : Şubat 01, 2010, 02:52:33 ÖS » |
|
Acıyı üzerine yakıştırmayan insan düşünemiyorum herşeye sahip olan bir insan bile acıyı üzerine yakıştırır.. Acı hayatın tadıdır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
why_living?
MorVeÖtesiFan

...en baştan başlasam...
|
 |
« Yanıtla #57 : Şubat 02, 2010, 02:21:03 ÖÖ » |
|
baharda köye gittigimde ilk yagmurda cıkarım yola cıplak ayak. cıplak beden (don var tabi) koşarım koşarım koşarım önüme bakmam. bilirim insan dan uzagım ya ne çöp va r ne pislik . toprak acıtır ayagımı . o kabahatli degil . aramıza hep ayakakbıyı ben soktum.o zaman nefesim tıkansada ayagıma batan diken taş olsada umrumda olmaz. dogayla sevişirim. kış uykusundan uyanmış gibi. takatım bitip duvara toslayınca uzanırım boylu boyunca ...sırtımda ezdiğim böcekler can cekişir. üstümde kelebekler konar. kuşlar göğüs kafesimde yıkanır. eve dönüşüm hüzün verir... dalıp gittim yazarken . konuyu unuttugum gibi acıyıda unuturum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pocahontas (:
MorVeÖtesiFan

-Kelebek-
|
 |
« Yanıtla #58 : Şubat 02, 2010, 11:11:01 ÖÖ » |
|
Her zaman olmasa da tadına bakılası duygudur.arada can çeker.bazen de arada can mutluluk çeker, acı hakimdir.böyle sürer gider bu döngü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VEDA
|
 |
« Yanıtla #59 : Şubat 23, 2010, 08:22:49 ÖS » |
|
Valla kendimi bildim bileli yakistirirdim ama bol gelirdi, şimdi cuk oturdu üstüme:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|