daha önceden de defalarca söylendi biliyorum ama kendime hakim olamıyorum.onların bu kadar hayranı bu kadar seveni varken neden kendilerine zarar verme ihtiyacında bulunuyolar gerçekten anlamıyorum.sigara ve içki içtikleri fotoğrafları görünce çok ağlamıştım.hala da o fotoğraflar gözümün önüne gelince gözlerim doluyo.biz onları bu kadar severken bunu yapmasalar keşke.hadi sigaranın ve içkinin insana verdiği zararları bilmiyo olsalar bi bakıma neyse derim ama bu kadar zeki insanların bunu bilmemesi imkansız.özellikle de ben bile biliyorsam.
bi de onlara atılan iftiralarla ilgili bi şey söylemek istiyorum.onlara ateist diyerek onları çekemeyenlerin iftira attığını biliyoruz.neden çıkıp açıklama yapmıyolar diyoruz ama bence açıklama yapmaları gerekmiyo.çünkü davranışlarıyla cevaplarını verdiklerini düşünüyorum.mesela burak abimiz konuşurken sürekli allah izin verirse, inşallah gibi sözler kullanıyor.ateist olan birisi neden bu şekilde konuşsun ki ! bu iftiraları onlar da takmıyor, bizim de takmamıza gerek yok bence.
ve onlara gay denmesi konusunda, magazinciler unutmayın onlar sizin bildiğiniz her hafta sevgili değiştiren popçu insanlar değiller.birisini kız arkadaşıyla görüntüleyemediniz diye bu onların gay olması anlamına gelmez ! ve size cevap vermemeleri de sizi takmadıklarını yani ne kadar küçük insanlar olduğunuzu gösterir.
ya kime ne ki adamların içkisinden sigarasından? Ben bunları kullanmıyorum ama 1.si insanlar bundan zevk alıyo
rsa bunlarla rahatlıyo
rsa zararınımı takacak? Kaldı ki sigara ve içki kullanan insanlara neden suçlu gibi davranılıyor anlamıyorum. İlla bi muamele yapılacaksa hasta muamelesi yapılsın çunku kendileri bağımlı,isteyerek kendilerine zarar verdikleri yok artık bunlar onlar için bir ihtiyac ve bunlar onları mutlu ediyor bir kaç kişi istiyor diye zınk diye bırakacak halleri yok kaldı ki müzikleri ve işaret ettikleri bizi ilgilendirir gerisi kendilerine kalmış diye düşünüyorum...
Ateistlik bir hakaret mi ki iftira olsun? Ateist olsalar ne olur,olmasalar ne olur... Kendilerini sevmemize hiç engel bi durum değil bence,radikal bir dinci olsalardı bence büyük bir iftira,hakaret dolayısıyla sorun olurdu...
Bizde insanların huyudur siz hak hukuk peşindesinizdir "gaylik suç değil" dersiniz gay olursunuz dincileri eleştirirsiniz din düşmanı olursunuz ülkeyi satıyor diye başbakanı eleştirirsiniz anarşist olursunuz... onlar yaşadıkları toplumu iyi tanıyorlar ve "biz gay değiliz" diye çıkıp sağda solda ağlamamaları asilliklerinden...hedef kitleleride onları saçma sapan şekilde görmek isteyenler değil zaten...