Soru, Öneri ve Şikayetleriniz
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Soru, Öneri ve Şikayetleriniz  (Okunma Sayısı 12499 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ePhEdRiNe
şarap tadında
~Admine~
Çevrimdışı Çevrimdışı

~23~

« : Eylül 18, 2009, 07:52:05 ÖS »

Bu bölüme sadece forum ile ilgili soru, öneri ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

-*Bu başlığa mesaj yazmadan önce Forum Kurallarını ve Sıkça Sorulan Sorular başlını inceleyiniz.

-Kişisel sorunları, kişisel bazda ele alınabilecek çözümleri buraya yazarak sayfanın işleyişini engellemeyiniz.

-Aynı mesajı tekrar tekrar göndermenize gerek yok. En kısa zamanda size cevap verilecektir.
Reklamlar
Sponsor Reklamları

Linkler: 1

View Profile
Re: Soru, Öneri ve Şikayetleriniz
« Posted on: Temmuz 30, 2010, 03:25:27 ÖS »

ePhEdRiNe
şarap tadında
~Admine~
Çevrimdışı Çevrimdışı

~23~

« Yanıtla #1 : Kasım 01, 2009, 04:32:38 ÖS »

Merhaba

Neden 20 mesajdan fazla mesaj atamıyoruz....

Saygılar...

Olası bir saldırı veya kullanıcı adının hacklenmesi durumunda siteye ve kullanıcılara verilebilecek zararı en aza indirmek amacıyla bir saat içerisinde 20 özel mesaj gönderme kısıtlaması var.
bad_dream
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Kasım 13, 2009, 03:56:54 ÖS »

Ben mor ve ötesi grubunun bazı akustik parçalarının akorlarını çok aradım ama bulamadım. lütfen bir akor bölümü açılsın

http://forum.morveotesifan.com/album-ve-sarkilar/mor-ve-otesi-sarkilari-akorlari/60/

Adreste verdiliği gibi bazı şarkıların akorları verilmiştir bulamadıgın şarkıların akorlarını buradan temin edebilirsin eğer bulamazsan bazı arkadaslarımız konuyla ilgilenecektir.. Konu varken yeni bir konu açmaya gerek yok..
bad_dream
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2009, 08:39:29 ÖS »

önceden son 10 mesajdı galiba alt alta ana sayfanın altında gösteriliyordu.kim yazmış hangi konuya yazmış şeklinde..o uygulama geri gelemezmi  Grin bence geri gelse forum reytinglerinde daha bi artış olabilir.aslında ben seviyordum onu sadece bu yüzden dedimdi.öneri tabi,saygılar.

Profil + Görüntü Tasarım + Forum Temasını değiştirdiğinizde o son gelen mesajlar gösteriliyor..  Herkes için geçerli olması için forumun temasının değişmesi lazım ki fazla gerekli bir şey olduğuda sanmıyoruz.... Eğer forumla ilgili daha iyi önerileriniz varsa bunları yazmaktan kaçınmayınız..
ePhEdRiNe
şarap tadında
~Admine~
Çevrimdışı Çevrimdışı

~23~

« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2010, 08:08:05 ÖS »

dünyadan haberler bölümünde sabit başlık olan tarihte bugün köşesinin  01 Ocak 2010 tarihine kadar açık kalacagı belirtiliyor ama başlık halâ aktif bir cevap verirseniz sevinirim...

İlk mesaj 29 Ocakta gönderildiği için tam bir yılı doldurmasını bekliyoruz
rainbow
~Admine~
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Şubat 06, 2010, 08:12:29 ÖS »

Tarihte Bugün başlığı neden kilitlendi?  Huh

bir sene dolduğundan, aynı olaylar gene yazılmasın diye kilitlendi
burakoli
Bohemian Rhapsody
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.burakolianrhapsody.blogspot.com/

« Yanıtla #6 : Şubat 08, 2010, 12:30:45 ÖS »

Merhabalar Size 2 Onerim Olucakti.
1...:::Genel Sohbet..:::
Bu bolum acilirsa cok guzel olur.belli bir konusu yok.sadece insanlarin sitede olduklari muddet birbiriyle konusmasi,hal hatir sormasi guzel olurdu.
2.Dj-Radyo-Sitenin Bir radyosu olsun birde DJ secelim.Agirlikli MVO sarkilari olsun ama Rock,Metal veya istege bagli sarkilar seslendirsin.

Tesekkur Ederim!

1.si için grup msn adresimiz var group136467@groupsim.com

2.  sitenin bir radyosu var zaten ama açmamıza ve gelin gelin diye duyuru yapmamıza rağmen 3 4 kişiyi geçmiyor dinleyici sayısı.Yoğun bir istek olursa tekrar online olabilir.
ePhEdRiNe
şarap tadında
~Admine~
Çevrimdışı Çevrimdışı

~23~

« Yanıtla #7 : Şubat 17, 2010, 10:23:39 ÖS »

yeni bir nick şenliği olabilirmi.yeni albüm öncesinde  Grin

Bu aralar düşünmüyoruz zaten çok sık olmasından yana da değilim.
kırık pencere
örtmen
Moderatör

my song is love,is love unknown.

« Yanıtla #8 : Şubat 21, 2010, 11:37:08 ÖS »

Ergen zihniyetinden ne zaman çıkacak bu forum ? Gerek moderasyon ve üyeler çok çocuk. Avrupa daki ünlü grupların fan pagelerini incelemenizi ve örnek almanızı temenni ederim.
Mor ve Ötesi dinleyenlere ve foruma girenlere yaş sınırlaması koyamayız değil mi? Avrupa ile Türkiye rock müzik anlayışını karşılaştırmanı öneririm forumları karşılaştırmadan önce  Smiley
Ancient Mariner
İspanya - 1936
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

ANARRES

« Yanıtla #9 : Şubat 22, 2010, 08:22:12 ÖS »

Ergen zihniyetinden ne zaman çıkacak bu forum ? Gerek moderasyon ve üyeler çok çocuk. Avrupa daki ünlü grupların fan pagelerini incelemenizi ve örnek almanızı temenni ederim.

haklı olduğun yanlar belki vardır, ama çocuk gibi kelimelerin yerine açıklayıcı cümlelerle kendi önerilerini sunmalısın, ancak bu bizim için yapıcı olur
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2010, 10:50:02 ÖS Gönderen: Ancient Mariner » Logged
Man on the Moon
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Şubat 24, 2010, 07:11:43 ÖÖ »

Çocuk kelimesinin açıklanacak pek tarafı olduğunu sanmıyorum. Zihniyet olarak çocukça yapılan işlerden bahsediyorum.

Forum'un konsept danışmanı umarım vardır. Ona sorarsanız size ne demek istediğimi anlatabilir.
ema
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

sos

« Yanıtla #11 : Şubat 27, 2010, 05:24:37 ÖS »

Kısa bir zamanda hiç özel mesaj atmadığım halde mesaj atacağım sırada 30 sn uyarısı geliyor neden acaba??
ePhEdRiNe
şarap tadında
~Admine~
Çevrimdışı Çevrimdışı

~23~

« Yanıtla #12 : Şubat 28, 2010, 09:40:27 ÖS »

Sistem hatası olabilir veya Gönder'e çift tıklamış olabilirsiniz.
zipzipkiz
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : Mart 14, 2010, 04:14:26 ÖS »

Herkese merhabalar arkadaşlar,bir şey sormak istiyorum sizlere,Kerem Özyeğen'in direk ulaşabileceğimiz kişisel maili yok mudur?bazı sitelerde müzisyen kişilerin mail adresleri olabiliyor.örn:keremozyegen@morveotesi.com gibi ? bu konu da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Herkese iyi günler,iyi forumlar  Smiley
Juliet
Romeo
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

bad dream...

« Yanıtla #14 : Mart 14, 2010, 04:44:13 ÖS »

Herkese merhabalar arkadaşlar,bir şey sormak istiyorum sizlere,Kerem Özyeğen'in direk ulaşabileceğimiz kişisel maili yok mudur?bazı sitelerde müzisyen kişilerin mail adresleri olabiliyor.örn:keremozyegen@morveotesi.com gibi ? bu konu da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Herkese iyi günler,iyi forumlar  Smiley

iletisim@morveotesi.com
Direk bu adrese mail atarak grup üyelerine ulaşabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: