MUSE
Sayfa: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 36   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: MUSE  (Okunma Sayısı 19974 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
angélique
~ mon coeur s'ouvre a ta voix
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

.daddy cool

« Yanıtla #270 : Mart 03, 2009, 08:11:54 ÖS »

Bellamy'den 'The International' İçin Film Müziği

Ülkemizde ve İngiltere'de 27 Şubat 2009 tarihinde vizyona girecek olan The International filminin müzikleri içerisinde Matt Bellamy'nin bestelediği, piyano ve kemanlardan oluşan, 'The International End Titles' parçası da bulunmaktadır.

The International End Titles:
http://www.youtube.com/watch?v=fSKMVyTzJ3Y

IMDB-The International
http://www.imdb.com/title/tt0963178/

NME Ödülleri 2009'dan 3 Ödül

Muse, geçen gece düzenlenen, 2009 NME Ödülleri'nden En iyi Canlı Performans Grubu, En İyi Kapak Tasarımı-H.A.A.R.P ve En Çekici Erkek-Matt Bellamy ödülleriyle ayrıldı.

Shockwaves NME Awards 2009 En İyi Canlı Performans
http://www.youtube.com/watch?v=T381E1UgLF4&eurl

[MuseTr Alıntı]
Reklamlar
Sponsor Reklamları

Linkler: 1

View Profile
Re: MUSE
« Posted on: Temmuz 30, 2010, 03:24:05 ÖS »

hhxportnoy
Ziyaretçi
« Yanıtla #271 : Mart 04, 2009, 01:44:13 ÖÖ »

Her konserde aksatmadan Time is running out çalınır her seferinde aynı derecede beğenilir MUSE bir klasiktir değişmez.
burakoli
Bohemian Rhapsody
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.burakolianrhapsody.blogspot.com/

« Yanıtla #272 : Mart 06, 2009, 06:41:59 ÖS »

muse'um geldi birden.(Türkçesi:müsüm geldi birden yani bir çeşit çikolata krizi gibi bir şey)

şimdi bu muse denen olay böyle new born ile başlayıp tüylerin diken diken olması ile başlar ve sonra birden büyük bir muse kurgusunun içinde bulursun kendini.azgın sololar bir yandan o ince ve yankılı ses bir yandan o bazen sert bazen hafif tonlu basslar bir yandan.ha birde piyano işi var o işin 4.boyutu.gidip youtube denen siteden acarsın haarp konserini bakarsın mattin manyak gitarları var.ama adam hakkını veriyor abi dersin.böyle gitarı alır eline matt kişisi, gitarın klavyesinin orasına burasına dokunur kopartıcı bir ses çıkartır.oha lan dersin her seferinde.o konser ortamında bulunmak için neler verirsin kim bilir.konserdeki kızlar kendinden geçmiştir, erkeklerde öyle.haliyle kıskanırsın tabi, gözlerin dolabilir hatta.bir yandan muse izlerken internette, bir yandan da ona buna muse'i anlatırsın.muse i dinlemeyen varsa dinlemesi için beyninin en etkileyici sözleri seçmesi için zorlarsın kendini.çünkü bilirsin dinlememek gerçekten büyük kayıptır.heycan basmıstır ufaktan cunku muse git gide kelimelere sığmaz.git gide daha da bağlanırsın muse için kurtlanır.keşke buraya gelseler dersin her seferinde sırf o ortam bile cezbeder daha önce yazdığım gibi.biliyorum çok düz bir yazı olmuş ama içimdekiler şu anlık bunlar.biliyorum Türkçeye hakim olamadım bu yazıda.
EndlessBliss
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

29.10.2009 ~

« Yanıtla #273 : Mart 07, 2009, 11:02:00 ÖÖ »

ya bu grubun Guitar Hero 3 de bir şarkısı var, acayip zor çalınıyor.

Ta oralardan buralara getirebiliyor işte insanı bu veletler ;p Dinlerken hissettiklerini ifade etmeye çalışırken zorlanıyorsun. Sonra duruyorsun ve dinlemeye devam etmek istiyorsun. O an hissettiklerini yalnızca kendine anlatabilirsin çünkü. Böyle de abartılası bir duygu onları sevmek.
burakoli
Bohemian Rhapsody
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #274 : Mart 07, 2009, 11:32:42 ÖÖ »

ya bu grubun Guitar Hero 3 de bir şarkısı var, acayip zor çalınıyor.

Ta oralardan buralara getirebiliyor işte insanı bu veletler ;p Dinlerken hissettiklerini ifade etmeye çalışırken zorlanıyorsun. Sonra duruyorsun ve dinlemeye devam etmek istiyorsun. O an hissettiklerini yalnızca kendine anlatabilirsin çünkü. Böyle de abartılası bir duygu onları sevmek.
ahah  Grin harbiden bak nerden nereye  Grin
basçı.bhr
Ziyaretçi
« Yanıtla #275 : Mart 25, 2009, 05:12:18 ÖS »

fandan bir arkadaşımın sayesinde dinlemeye başladım ''muser*'' cim çok teşekkür ederim gerçekten harika müzik yapıyorlar...
en çok fillip(doğrudur eminim!) i seviyorum
burakoli
Bohemian Rhapsody
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #276 : Mart 31, 2009, 02:05:47 ÖS »

Muse forum’da dinleyicilerinin sorularını yanıtlayan Muse üyeleri, beşinci stüdyo albümleri için çalışmaya başladıklarını açıkladılar. Albümün 2009′un ikinci yarısında yayınlanma ihtimali üzerinde duran grup, yine de kendilerini zaman konusunda kısıtlamamayı tercih ediyor; ancak daha erken bir tarihte çıkmayı da umuyor.

İnternet sitelerindeki forumdan dinleyicilerinin sorularını yanıtlayan Muse üyeleri, beşinci albüm müjdesini verdi.

2009′un ikinci yarısında çıkması planlanan albüm için çalışmalara başlayan Muse üyeleri, albümde Matt Bellamy’nin bugüne kadar yazdığı en zor şarkının da yer alacağını açıkladı. Bellamy sözkonusu şarkıyla ilgili olarak “Üç bölümden oluşan ve bir şarkıdan ziyade bir senfoni” yorumunu yapıyor. Şarkının üzerinde uzun bir zamandır çalışan Bellamy, bu parçanın albümün son üç şarkısı olacağını belirtiyor. Şarkının tüm orkestrasyonuyla kendisinin ilgilendiğini söyleyen Bellamy, bu şarkının bugüne kadar yaptığı en zor şarkı olduğunu ifade ediyor.
çorap
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

doriangreyfurt

« Yanıtla #277 : Nisan 06, 2009, 11:33:03 ÖÖ »

interneyşınıl müzüklerinde parmaklarımı varmış. Shocked ya zaten bu filmde bencim de varmış zaten,her geçen gün başka bişey daha duyuyorum bu filmden.o zaman tykwer eylemeseydi de izleyecektik zaten.ya bu matt'le çorap dışında da bağlantı kurmaya çalıştım,aslında seviyorum sesini,evet ya.new born'a da yeni eriştim.dinliyorum,beğendim heralde.
EndlessBliss
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

29.10.2009 ~

« Yanıtla #278 : Nisan 06, 2009, 07:22:11 ÖS »

Beğenmişsindir beğenmişsindir Smiley

Kuzey Amerika, İngiltere, Fransa. Hadi hayırlısı bakalım, az bir zaman kaldı gibi gibi.
burakoli
Bohemian Rhapsody
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #279 : Nisan 06, 2009, 07:23:33 ÖS »

beğendirtirim böyle ben  Grin
ruedescascades
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

bury your face in my shoulder,think of a birthday.

« Yanıtla #280 : Nisan 06, 2009, 08:13:29 ÖS »

toulouse'a geliyolarmis yav. e noldu bu simdi. uzak kaldi bize. biraz daha yakinimiza gelirlerse yine bi "annemleri kandirmaya calisma girisimi"nde bulunabilirim.
burakoli
Bohemian Rhapsody
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #281 : Nisan 06, 2009, 08:18:36 ÖS »

valla uzak muzak gidilir  Grin
ruedescascades
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

bury your face in my shoulder,think of a birthday.

« Yanıtla #282 : Nisan 07, 2009, 12:56:47 ÖS »

sana bana öyle de annemlere bu konuyu acmasam daha iyi olur.  Cheesy babami kandirmakla da bitmeyecek is bu defa. babami da asiyor cünkü. ucakla falan gitmek gerekiyor. 9-10 saatlik yol yav. unuttum bile ben bu isi. yine bi münih konseri fena olmaz. bekleyelim bakalim.
EndlessBliss
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

29.10.2009 ~

« Yanıtla #283 : Nisan 07, 2009, 05:09:08 ÖS »

"Onlar gelmezse sen git" düşüncesini yaratıp uygulamak çok uzak değil benim için de. Bütün zor koşulları yarıp, toprağın altına girmeden önce kavuşmak istiyorum, her şeyden çok.

Almanya'ya muhakkak giderler. 2010'un Rock am Ring'inde olcaklardır muhtemelen yine Smiley.
E.Ü
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

ZKC //26 şubat etkisinde.

« Yanıtla #284 : Nisan 10, 2009, 03:02:10 ÖS »

İyi bir grup.Birkac parcasını dinlemiştim.
Sayfa: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 36   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: