MUSE
Sayfa: 1 ... 31 32 [33] 34 35 36   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: MUSE  (Okunma Sayısı 19973 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
burakoli
Bohemian Rhapsody
Moderatör
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.burakolianrhapsody.blogspot.com/

« Yanıtla #480 : Ocak 12, 2010, 12:33:52 ÖS »

dün akşam world stage de izledim 1 saat boyunca.tam da o sabah placebo vardı, ah muse olsa keşke demiştim, oldu da  Cool
Reklamlar
Sponsor Reklamları

Linkler: 1

View Profile
Re: MUSE
« Posted on: Temmuz 30, 2010, 03:21:25 ÖS »

mvo_naci
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

biz büyüdük ve kiRLendi dÜnyA_shgy

« Yanıtla #481 : Ocak 13, 2010, 01:34:27 ÖÖ »

Undisclosed Desires, Muse'dan beklenmeyen bir şarkı değil mi? Neyse neyse. Albümü yarıda bırakmadan, tamamını dinleyebilirsin umarım bir gün Smiley

Üçüncü single "Resistance" 22 Şubat'ta, İngiltere'de çıkıyor. Video klibinin 30 saniyesi yayınlandı, tamamı 14 Ocak'ta:

http://muse.mu/news/article/579/resistance-single-release---watch-30-seconds-of-the-video-now/

Love is our resiiiisstanceee

sadece starlight dinleyerek yeni albümü beklediğinde evet beklenmedik bi şarkı olur...ama bu matt ne seviyo ne dinliyo ne yapmak istiyolar dediğinde böyle bi şarkıyı beklersin..bi sonraki adımlarını düşünmekle ilgili....
EndlessBliss
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

29.10.2009 ~

« Yanıtla #482 : Ocak 13, 2010, 02:36:01 ÖS »

Onların değişimle ilgili fikirlerini ve isteklerini çok net bilen, eski şarkılara duyulan büyük özlemi bir köşeye koymayı başarıp bu düşüncelerini destekleyen, başardıklarını görünce onlar adına gururlanıp mutlu olan biri olarak bir sonraki adımlarını hep düşünmüşümdür.

Tabii sevdiklerini, istediklerini yapacaklar ve biz de bunu bilerek bekliyor olacağız; beklediğimizi yaptıklarında "beklentiyi aşamamış" olacaklarsa yapılması gereken nedir? Eskilere benzer şeyler yaptıklarında "Aynı Muse, hiç değişmiyor." denilecek, yeni şeyler yaptıklarında "Çok değiştiler yaa, saçma oldular." deniliyor, adamların düşüncelerini röportajlarından öğrenip yapacakları şeylere hazır olunca da "Beklentiyi aşamadılar." cümlesi geliyor. Ne yapsın bu adamlar o halde?

Ben gün içinde 3-4 kez haberleri ve röportajlarını kontrol ederek, eksik bir şey kaldıysa huzursuz olarak bekledim albümü. Ne yapacaklarını tam anlamıyla olmasa da biliyor olmak, ortaya çıkardıkları farklı şeyler için "Vay anasını, Muse için çok beklenmedik bir şey bu." demeyi engellemiyor. Bir günde "anne" kelimesinden çok "Muse"u kullanan, her şeylerini didik didik eden biriyim ve evet, Undisclosed Desires benim için beklenmedik bir şarkı; albümü yalnızca Starlight dinleyerek beklemiş olmamama rağmen Smiley

Muse'u severek dinlediğini biliyorum. İnşallah yanlış anlamazsın söylediklerimi.
« Son Düzenleme: Ocak 13, 2010, 08:58:10 ÖS Gönderen: EndlessBliss » Logged
mvo_naci
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

biz büyüdük ve kiRLendi dÜnyA_shgy

« Yanıtla #483 : Ocak 14, 2010, 09:50:00 ÖÖ »

hayır....ben de bi zamanlar öyleydim ama ne biliyim....radiohead dinlemeyi daha çok  sevyiroum desem belki de içinde buluduğum durumu anlarsın...ben isterdim ki bu albümde de 2009 versionlu eskisini aratmayan ve ileriye bakan bir yeni "new born" umuz olsun...ama değişim yok denilecek bi albüm deil ewet....absolution ile black holes...a baktığımda bi aşılmış dağ var ve knights of cydonia müthiş bişi....evet resistance parça olarak yeni bir knights of cydonia ve ya starlight olabilir...hisettiğim negatif bişi de yok gruba...asla.....Albüm için ya çok uğraştılar ya da ilk akıllarına geleni uygulayıp temiz bi iş çıkarmaya çalıştılar....iki türlüsü de kabulümdür....muse başarıyı hak eder ve alır..Tongue
Mk Ultra*
MorVeÖtesiFan

gümüşservi.

« Yanıtla #484 : Ocak 14, 2010, 05:30:17 ÖS »

http://www.mtv.co.uk/artists/muse/video/resistance

Mk Ultra isterdik lakin sözleriyle falan farklıydı klip olsa bile tatmin edemeyebilirdi genel kitleyi.Guiding light isterdim o çok hoştu ama invincible ın klibi vardı (az benzeşiyorlar ondan öyle bir cümle çıktı adghjk.)
Eh geriyede Resistance kalıyor. Başlangıçta Haarp görüntüsü var farklı,sevdim.:]
EndlessBliss
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

29.10.2009 ~

« Yanıtla #485 : Ocak 16, 2010, 10:04:55 ÖS »

hayır....ben de bi zamanlar öyleydim ama ne biliyim....radiohead dinlemeyi daha çok  sevyiroum desem belki de içinde buluduğum durumu anlarsın...ben isterdim ki bu albümde de 2009 versionlu eskisini aratmayan ve ileriye bakan bir yeni "new born" umuz olsun...ama değişim yok denilecek bi albüm deil ewet....absolution ile black holes...a baktığımda bi aşılmış dağ var ve knights of cydonia müthiş bişi....evet resistance parça olarak yeni bir knights of cydonia ve ya starlight olabilir...hisettiğim negatif bişi de yok gruba...asla.....Albüm için ya çok uğraştılar ya da ilk akıllarına geleni uygulayıp temiz bi iş çıkarmaya çalıştılar....iki türlüsü de kabulümdür....muse başarıyı hak eder ve alır..Tongue

Tamamdır o halde Smiley

http://www.mtv.co.uk/artists/muse/video/resistance

Mk Ultra isterdik lakin sözleriyle falan farklıydı klip olsa bile tatmin edemeyebilirdi genel kitleyi.Guiding light isterdim o çok hoştu ama invincible ın klibi vardı (az benzeşiyorlar ondan öyle bir cümle çıktı adghjk.)
Eh geriyede Resistance kalıyor. Başlangıçta Haarp görüntüsü var farklı,sevdim.:]

Çok güzel olmuş Smiley Klipte görünen hayran kişileri çok kıskandım ayrıca.
*Haarp
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

kare ~

« Yanıtla #486 : Ocak 21, 2010, 12:01:33 ÖÖ »

Kasabian ve Muse.Korkuyorum.
ruedescascades
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

bury your face in my shoulder,think of a birthday.

« Yanıtla #487 : Ocak 24, 2010, 03:42:30 ÖS »

2.6.2010

evet gidiciyim.
BenimKücükSevgilim
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

farkli olanlar olanlarin derdi (!)

« Yanıtla #488 : Ocak 24, 2010, 06:31:50 ÖS »

2.6.2010

evet gidiciyim.

Insallah bende gidiciyim.
*Haarp
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

kare ~

« Yanıtla #489 : Ocak 25, 2010, 03:06:11 ÖS »

Klibi sonunda izledim.Vee şok.Bir defa nasıl bir sahneydi o, kesinlikle muhteşemdi.Aynı şeyi Chris'in bıyıkları için söyleyebilir miyim bilmiyorum... Grin Umarım buralara da uğrarlar, biz de izleriz. =)

Edit: yeşim ve çilem, bu sefer gidemezseniz vururum sizi.eheh.hiç bu kadar açık sözlü olmamıştım.
BenimKücükSevgilim
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

farkli olanlar olanlarin derdi (!)

« Yanıtla #490 : Ocak 25, 2010, 04:25:39 ÖS »

Klibi sonunda izledim.Vee şok.Bir defa nasıl bir sahneydi o, kesinlikle muhteşemdi.Aynı şeyi Chris'in bıyıkları için söyleyebilir miyim bilmiyorum... Grin Umarım buralara da uğrarlar, biz de izleriz. =)

Edit: yeşim ve çilem, bu sefer gidemezseniz vururum sizi.eheh.hiç bu kadar açık sözlü olmamıştım.
Gidemessek bu sefer ben kendimi vurucam sana zahmet olmadan merve Grin
Bu maci alicaz baska yolu yok. Tongue
hebenneka
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #491 : Ocak 31, 2010, 02:49:51 ÖÖ »

http://www.youtube.com/watch?v=XLbs1a4i5-Q   
kendi elllerimle cektim Roll Eyes Grin
EndlessBliss
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

29.10.2009 ~

« Yanıtla #492 : Ocak 31, 2010, 06:02:04 ÖS »

http://www.youtube.com/watch?v=XLbs1a4i5-Q   
kendi elllerimle cektim Roll Eyes Grin

Aman Yarabbi! Ben de oradaydım 29 Ekim'de Smiley

Çilem ve ruedescascades, hayırlı uğurlu olsun Smiley
Mk Ultra*
MorVeÖtesiFan

gümüşservi.

« Yanıtla #493 : Ocak 31, 2010, 06:41:04 ÖS »

Şansa bak  Grin Yeni b-side ne zaman çıkacak acep yeni parçayı heyecanla bekliyoruz.
öyq
MorVeÖtesiFan
Çevrimdışı Çevrimdışı

bu ortamı çok özlemişim.. :))

« Yanıtla #494 : Ocak 31, 2010, 06:48:29 ÖS »

bu sıralar i belong to you şarkısına taktım.  Grin habire habire dinliyorum.  Cheesy resistance şarkılarıda çok güzel.  Roll Eyes  Roll Eyes
Sayfa: 1 ... 31 32 [33] 34 35 36   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: