Onların değişimle ilgili fikirlerini ve isteklerini çok net bilen, eski şarkılara duyulan büyük özlemi bir köşeye koymayı başarıp bu düşüncelerini destekleyen, başardıklarını görünce onlar adına gururlanıp mutlu olan biri olarak bir sonraki adımlarını hep düşünmüşümdür.
Tabii sevdiklerini, istediklerini yapacaklar ve biz de bunu bilerek bekliyor olacağız; beklediğimizi yaptıklarında "beklentiyi aşamamış" olacaklarsa yapılması gereken nedir? Eskilere benzer şeyler yaptıklarında
"Aynı Muse, hiç değişmiyor." denilecek, yeni şeyler yaptıklarında
"Çok değiştiler yaa, saçma oldular." deniliyor, adamların düşüncelerini röportajlarından öğrenip yapacakları şeylere hazır olunca da
"Beklentiyi aşamadılar." cümlesi geliyor. Ne yapsın bu adamlar o halde?
Ben gün içinde 3-4 kez haberleri ve röportajlarını kontrol ederek, eksik bir şey kaldıysa huzursuz olarak bekledim albümü. Ne yapacaklarını tam anlamıyla olmasa da biliyor olmak, ortaya çıkardıkları farklı şeyler için
"Vay anasını, Muse için çok beklenmedik bir şey bu." demeyi engellemiyor. Bir günde "anne" kelimesinden çok "Muse"u kullanan, her şeylerini didik didik eden biriyim ve evet, Undisclosed Desires
benim için beklenmedik bir şarkı; albümü yalnızca Starlight dinleyerek beklemiş olmamama rağmen

Muse'u severek dinlediğini biliyorum. İnşallah yanlış anlamazsın söylediklerimi.